Del 25 al 27 de gener se celebren a Granollers les primeres jornades de la Catosfera, una trobada que vol ajuntar bloguers, experts i emprenedors de la web 2.0. La paraula catosfera fa referŔncia a la xarxa que conformen els blogs escrits en catalÓ. La programaciˇ completa de les jornades es pot consultar al web catosfera.net.

La CCMA serÓ present en aquestes jornades amb l'organitzaciˇ de la taula rodona "Els blogs de la CCMA". El diumenge 27 a les 11 del matÝ, Ferran Clavell, director de continguts de CCRTV Interactiva farÓ un repÓs a la creaciˇ de blogs des de la CCMA, que ja superen els 300. Per mirar de representar els diferents tipus de blogs que s'han fet per a webs i programes de TV3 i Catalunya RÓdio hi haurÓ diversos bloguers que ens explicaran la seva experiŔncia.

L'Eloi CordomÝ, mete˛roleg de TV3, parlarÓ d'una de les ˙ltimes i molt exitoses incorporacions a la Catosfera: El temps amb nom i cognoms, blog de meteorologia. El Jordi GravÝ ens explicarÓ com trasllada l'humor de "Pol˛nia" al blog del programa. La Karma Peirˇ relatarÓ l'experiŔncia de TAGejant-nos, que documenta el funcionament del portal 3cat24.cat. TambÚ dins els blogs informatius, el Jaume Pla parlarÓ del blog Vida Digital, que informa de les novetats tecnol˛giques a la xarxa. L'Albert Puig ens aproparÓ als blogs d'autor que es fan des d'iCat fm i el Ganxito serÓ la representaciˇ del format videoblog a la taula, amb la seva divertida hist˛ria diÓria d'un venedor de discos.

Els bloguers participants a la taula rodona seran:

Eloi CordomÝ, blog de meterologia El temps amb nom i cognom

Jordi GravÝ, blog de "Pol˛nia"

Albert Puig, blog d'autor a iCat fm

Ganxito, videoblog de ficciˇ al portal Ritmes.cat

Jaume Pla, blog Vida Digital

Karma Peirˇ, blog TAGejant-nos al 3cat24.cat

Durant les jornades es repartirÓ el trÝptic "Els blogs de la CCMA" que ja pots consultar en versiˇ digital.