L'especial sobre els Oscars del 3cat24.cat arriba puntualment a la seva cita anual. I ho fa amb més continguts que mai perquè puguis conèixer tota la informació sobre els premis que es coneixeran la matinada del 27 al 28 de febrer. Hem preguntat als especialistes Jaume Figueras i Àlex Gorina la seva opinió sobre els candidats i el seu pronòstic sobre qui resultarà guardonat finalment per l’Acadèmia de Hollywood. Les favorites? Fàcil: "El discurso del rey" i "La red social". Ho podeu comprovar al vídeo superior.

A més, també hem preparat dos trivials perquè posis a prova els teus coneixements. Un sobre aquesta 83ena edició i una altra sobre la tercera candidatura de Javier Bardem, en aquesta ocasió pel seu paper de protagonista a “Biutiful”, una pel•lícula rodada a Barcelona i que també competeix dins la categoria de millor pel•lícula de parla no anglesa.

Pots veure els tràilers dels 10 films que opten a l’Oscar a la millor pel•lícula, consultar els seus Facebooks i què se'n diu a la xarxa Twiiter; també repassar els directors i actors nominats i també les pel·lícules que opten a més estatuetes.

Finalment, des del portal 3cat24 et convidem a participar a la porra dels Oscars, tal com ja vam fer l'any passat. Només cal respondre qui guanyarà en set categories: millor pel•lícula, millor director, millor actor, millor actriu, millor actor secundari, millor actriu secundària i millor pel·lícula de parla no anglesa.

El màxim encertant de la porra aconseguirà un passi VIP per anar tot l'any de franc al cinema a les sales del Grup Balañá. Però si no guanyes no t'amoïnis. Encara podràs aconseguir un premi: entre tots els participants sortejarem 50 entrades dobles per anar als cinemes Balañá.