Donem la benvinguda al nostre nou canal dedicat a l'actualitat esportiva: Esport3. El naixement ve acompanyat d'una reforma de consideraciˇ. El portal que recull l'actualitat esportiva de TV3 i Catalunya RÓdio, Elsesports.cat, canvia de nom, d'adreša i de logotip i esdevÚ Esport3.cat.

A mÚs del nom, el portal adopta tambÚ els colors corporatius del canal, per˛ els canvis van mÚs enllÓ. Aquesta nova etapa ens permetrÓ treballar en consonÓncia amb el canal temÓtic i, per tant, evolucionar el portal i millorar la nostra oferta pel que fa a la cobertura de l'actualitat esportiva, els directes d'esports, els espais de debat i participaciˇ, i tot all˛ que us oferim des que el 2003 vam estrenar la primera versiˇ d'elsesports.cat ľaleshores elsesports.net-.

Si teniu enllašos creats amb el portal actual, us recomanem que els aneu actualitzant, tot i que en un primer moment el domini antic continuarÓ funcionant i redireccionarÓ cap al portal nou. Pel que fa als serveis d'usuari, com poden ser participacions en concursos i similars, el registre d'usuari no canviarÓ, i s'hi podrÓ seguir participant amb els usuaris creats fins ara. Recorda que pots fer-nos arribar els teus dubtes i comentaris a travÚs del servei d'Atenciˇ a l'AudiŔncia.