...a elsesports.cat, esclar. Ja sabeu, un any sempre dóna per a molt pel que fa a esports, i més si és parell. Aquesta màxima és perfectament vàlida per al 2010 i multiplica els seus efectes des del nostre racó de món, on hem parit o criat alguns dels grans triomfadors de l’any que deixem enrere: Xavi, Iniesta, Messi, Gasol, Navarro, Lorenzo, Elias, Márquez, Nadal, Belmonte... només amb aquesta desena de noms ja us devem haver convençut, però per si de cas, a elsesports.cat us hem recopilat en un especial els fets més destacats dels últims dotze mesos. No us el perdeu.

Podeu navegar mes a mes i llegir les notícies, escoltar els àudios i veure els vídeos més destacats d'aquest 2010 que ara ens deixa. Un anys que ens ha ofert titulars gairebé irrepetibles: el Mundial d'Espanya, els títols i el joc del Barça de Guardiola (tot i l'eliminació de la Champions a mans de l'Inter de Mourinho), el segon anell seguit dels Lakers...

A més, podreu posar a prova els vostres coneixements de l'actualitat esportiva amb el joc de preguntes i respostes que us hem preparat. Un exemple? Qui va marcar el primer gol del Mundial de Sud-àfrica? Una pista: no va ser pas Rafa Márquez.