La sentència de Constitucional sobre l’Estatut i la manifestació del 10 de juliol; l’alliberament d’Alícia Gámez, Roque Pascual i Albert Vilalta; el primer trasplantament total de cara o el caos aeri provocat per un núvol de cendra del volcà islandès Eyjafjallajökull són només algunes de les notícies més descatades de l’any que s’acaba. Al 3cat24 hem preparat un especial que recull les millors imatges del 2010, així com les 50 notícies més llegides i els 10 vídeos més vistos pels nostres usuaris.

La nevada del 8 de març i els problemes que la van succeir tenen un lloc destacat. Hem recopilat algunes de les desenes de comentaris, imatges i vídeos que els nostres usuaris ens van fer arribar per documentar el moment arreu de Catalunya. Atenció especial mereix la gran nevada del 8 de març passat, que va paralitzar Catalunya. Al 3cat24 vam rebre nombroses fotografies, vídeos i denúncies sobre els efectes del temporal i l'actuació dels serveis de socors. Per això al resum del 2010 hem reservat un lloc destacat per a la que vam batejar com "La nevada digital", amb opinions de Ramon Pellicer, Kilian Sebrià i Francesc Mauri, entre d'altres.

També hi ha espai per posar a prova la memòria amb una nova edició del nostre Trivial amb tres nivells de dificultat i dos jocs nous: encertar quina frase ha dit un personatge d’actualitat i relacionar la fotografia amb el seu titular.