A TV3, a Catalunya Ràdio, a tota la CCMA estem contents. I no n’hi ha per menys, amb totes les aplicacions que hem preparat per celebrar aquest Nadal.

Destaca la postal personalitzada de TV3 i Catalunya Ràdio, amb què podràs felicitar els teus d’una manera ben original. Només has de pujar les fotografies que vulguis que apareguin i, en uns segons, la tindràs llesta per enviar a qui vulguis.

I la postal va acompanyada de la nadala que el grup La Pegatina ha compost especialment per a l’ocasió! Una cançó amb molt de ritme i un punt “rumber”: l’”Estic content”. Per cert, que els presentadors de TV3 han estat els primers a encomanar-se d’aquest ritme: pots veure com n’estan, de contents, aquí.

Després de l’èxit que va tenir la iniciativa de l’any passat, aquest any els espectadors també podran veure les seves fotografies als molinets de Nadal de TV3. Es poden enviar a través d’aquest formulari. La novetat és que, aquest any, també hi ha la possibilitat d’enviar missatges d’àudio. Només hem d’explicar per què estem contents, i cadascú ho pot fer a la seva manera: de paraula, cantant... els més originals es podran escoltar per Catalunya Ràdio!