Aquesta temporada el programa "Temps de neu" celebra les seves noces de plata. I ho fa de manera molt especial: repartint regals a dojo a través d'accions multiplataforma. Que què heu de fer per participar-hi? Doncs és molt senzill:

- Acció multiplataforma 1: voleu guanyar un parell d’esquís i una planxa de surf d’alta gamma, que la la marca Elan ha personalitzat per al programa? Només caldrà que ens envieu un vídeo, editat, màxim 10 Mb, explicant l’aventura de la vostra vida amb la neu. Ho podeu fer des d'aquesta plana.

- Acció multiplataforma 2: preferiu guanyar un rellotge Suunto personalitzat del “Temps de Neu”? Tot el què heu de fer és resoldre l’enigma que et plantegem i enviar-nos la solució via sms.

- Acció multiplataforma 3: Fotos de Neu especial 25 anys. Aquí heu d'enviar fotos. Però no fotografies qualsevol. Sinó fotos amb el logo gegant del programa, que podeu veure a aquest mateix missatge. I on és el logo? Bé, no el deixarem a un lloc fix. Seria massa fàcil. Durant tot l'hivern l'anirem deixant per les diferents estacions d'esquí catalanes i andorranes. Es donen pistes prou explícites de la seva situació al Twitter de l'espai i al Facebook del programa. Una mena de gimcana 2.0. Premi: una càmera de fotos setmanal.

Enguany també teniu un joc de parelles. En joc, unes ulleres d'esquí Adidas. I, com sempre, tota la informació de servei (estat de les pistes, etc) perquè puguis anar a esquiar amb tota confiança.