El servei de vídeo per internet de TV3, TV3alacarta, ha estat reconegut als premis Inspirational de l'Interactive Advertising Bureau com el projecte digital més destacat de l'any 2010. Aquests premis, considerats els més importants de la indústria digital, volen reconèixer la qualitat, l'excel·lència i la inspiració per explorar nous camins en la indústria digital.

Amb 200.000 vídeos i un format molt innovador, el servei s'ha renovat completament aquesta tardor, després d'uns mesos en què ha estat accessible en versió beta perquè els usuaris poguessin aportar-hi les seves opinions.

El premi va ser recollit aquest dimecres a la nit a Madrid per Santiago Miralles, director-gerent d'aquesta casa. Els premis Inspirational, que tenen com a objectiu reflectir la revolució digital que està tenint lloc als mitjans de comunicació i les seves possibilitats estratègiques i creatives, són considerats els premis més importants de la indústria digital pel sector de la publicitat i el màrqueting digital.