Arriba la campanya electoral i els serveis informatius de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) es disposen a informar puntualment de tota l'actualitat. El 3cat24.cat no n'és una excepció i ha posat en marxa tot un especial perquè sempre tinguis a mà tot allò que cal saber.

A l'especial trobaràs els vídeos d'actualitat dels candidats; l'agenda electoral, amb tots els actes previstos per les formacions polítiques amb representació parlamentària; els seus programes electorals; els apartats històrics que recorden l'evolució dels resultats al llarg de les darreres dècades.

I també es presta atenció especial a totes les iniciatives a internet que engeguen els partits. Hi ha, per exemple, un widget de Twitter que recull -a mesura que es generen- tots els missatges dels perfils oficials de Twitter de CiU, PSC, ERC, PP, ICV-EUiA i C's. Hi trobareu, així mateix, entrevistes amb portaveus de cada formació on expliquen la seva estratègia electoral a la xarxa, així com enllaços als perfils de cada candidat i als seus programes electorals.