Ritmes té la intenció d'aprofitar la força de les xarxes socials i utilitzar al màxim les eines que ja es troben a internet per a la distribució de contingut. En aquesta línia, pots trobar a la secció ritmes.cat/xarxa el perfil de Ritmes a Delicious, on l'equip de redactors del portal hi van afegint tots els enllaços relacionats amb el món de la música que puguin interessar als nostres usuaris, o les llistes d'Spotify.

A través d'aquest popular software, Ritmes posa a la disposició dels seus usuaris la selecció d'artistes que actuen als festivals més importants de Catalunya, o el repertori que Los Planetas van tocar a l'esperat concert del Palau de la Música, o bé una selecció dels temes que formen part de les bandes sonores de les pel·lícules que es van projectar al festival In-edit.

Sempre que sigui possible, l'equip de Ritmes anirà penjant llistes de reproducció d'actes programats a Catalunya per tal de que la gent pugui anar-hi amb els deures fets.

També a la mateixa pàgina, els usuaris de Ritmes podran veure les actualitzacions del Facebook, Flickr i el Twitter de Ritmes. Aquest últim és un dels perfils més seguits dels que té la CCMA i un dels que es mantenen més actius.

A través del Twitter, l'equip de ritmes enllaça amb novetats de la web, posteja titulars o retransmet concerts i festivals en directe. Amb el flickr, es van penjant fotos de rodatges dels programes musicals del Canal33 com ara el De Prop i l'Sputnik i es cobreixen concerts i festivals. A mig termini, també està previst que els usuaris puguin alimentar aquest compte amb les seves pròpies fotos.