sant jordiCom que no hi ha cap Sant Jordi igual, aquest any des de www.tv3.cat/santjordi convidem els usuaris que ens envïin una imatge de com celebren el dia del patró de Catalunya. Les imatges que rebem es mostraran en una galeria al web, i una selecció d'aquestes es convertiran en molinets que s'emetran a TV3 durant la diada. L'enviament de les imatges es podrà fer omplint el formulari de la web i també a través del telèfon mòbil, enviant un SMS al 7033.

I no és l’única iniciativa que els serveis interactius de la CCMA posen en marxa per Sant Jordi. A www.tv3.cat/santjordi/llibres.html trobareu les recomanacions literàries de les cares conegudes de Televisió de Catalunya. Raquel Sans, Àlex Gorina, Espartac Peran, Alberto Om o els personatges de “Polònia” fan públiques les seves preferències en matèria de llibres per a aquest 23 d’abril.

Més recomanacions de llibres trobareu als especials Sant Jordi d’elsesports.cat i del 3cat24.cat. El primer recull els millors llibres de temàtica esportiva, mentre que el segon conté recomanacions de llibres i tecnologia, un concurs de relats i tota l’actualitat del dia.

(Actualització 27/11/2009: compte, que les condicions de pagament han canviat arran de l'entrada en vigor de la normativa sobre SMS Premium. Més info, en aquest missatge)

A més, també podeu vestir el vostre mòbil de Sant Jordi. Des de http://www.tv3.cat/mobils/santjordi/ es poden descarregar fons i sonitons adequats per a aquest dia (preu de l’SMS: 1,5 € + IVA + cost del tràfic de dades). A més, si sou a prop de la plaça Catalunya de Barcelona i activeu el bluetooth, rebreu una petita sorpresa de manera totalment gratuïta.

A www.tv3.cat/santjordi trobaràs també la informació per participar en directe en els programes de TV3 via SMS. El dia de Sant Jordi envia'ns les teves sensacions i opinions durant l'emissió dels programes “Els matins”, “Tvist” i “El club”.