"Temps de neu" torna a demostrar que és un dels programes de Televisió de Catalunya que millor aprofita les possibilitats de les plataformes interactives. L'última iniciativa que ha posat en marxa és el concurs "Troba el cotxe del "Temps de neu'". Es tracta de localitzar l'Audi Q7 de l'espai que surt periòdicament a realitzar rodatges a diverses estacions del Pirineu. I per això es donaran pistes en tres àmbits: el mateix programa de televisió, el seu lloc web i el seu blog) i el seu grup a Facebook.

Els usuaris que el localitzin hauran de fer-li una foto i enviar-la al web. Entre tots els participants se sortejaran 10 places per a un curs de conducció Audi sobre neu i gel a Grandvalira.

El "Temps de neu", un dels programes més veterans de la casa, fa temps que manté una aposta decidida per les noves tecnologies. A més de web, blog i Facebook, el vessant interactiu del programa el conformen també fòrums de discussió, centenars de vídeos de lliure accés i la possibilitat de subscriure's a l'espai via podcasting, entre altres serveis.