Categoria: Oci multiplataforma
Escrit per: Serveis Interactius
Mai t'has preguntat quina música sonava de fons mentre entrevistaven aquell personatge? O quines eren les cançons que l'han acompanyat en moments decisius de la seva vida? O quina era la peça que posava intensitat a aquella escena decisiva de la sèrie de moda? Sí, esclar, tots ho hem fet, oi?

Ara, melòman o curiós, et posem més fàcil la tasca publicant les nostres llistes musicals a Spotify. Vam començar, com no podia ser d'una altra manera, amb el Ritmes.cat. I ara estenem l'acció a altres espais de la casa, concretament als programes de TV3. A la secció "A la xarxa" del portal tv3.cat trobareu el llistat complet de les llistes que hem preparat per a vosaltres. Allà trobareu accessos directes a la música que sona a "Fringe", a "Ànima", a "Infidels" o a "El convidat", entre altres espais.

Un exemple? Aquí teniu l'enllaç directe a la llista de "Casal Rock", amb les versions originals de les cançons que interpreten els avis més entranyables i amb més "marxa" de la tele. Ara tots junts: "Sweeet child of mineeee!". .

23/10/2010: Tu fas la trama

Categoria: Oci multiplataforma
Escrit per: Serveis Interactius
El canal 3XL incorpora un nou tipus de ficció interactiva on es proposen una sèrie de proves relacionades amb la trama del Món 3XL. Per realitzar-les, els usuaris del web (membres de La Rebel·lió) participaran en una sèrie de concursos (jocs de pistes) que necessitaran de la perícia i col·laboració dels altres membres per resoldre'ls. Les accions dels usuaris, ja sigui de manera directa o indirecta, es veuran reflectides en la trama de les animacions del Món 3XL.

Els reptes que s'aniran proposant a partir de les animacions del Món 3XL, serviran perquè La Rebel·lió avanci en la seva lluita contra el Nou Ordre. Del que es tracta és de construir un món i les infraestructures necessàries per organitzar-se. És per això que els personatges del Canal 3XL (el Dan, la Linx, la Mia, la Zoï i l'Espam) serveixen com a punt de partida per vehicular les accions col·lectives de tots els membres de La Rebel·lió.

Cal tenir en compte que depenent del resultat de cada repte (si s'asonsegueix o no), el Món 3XL evolucionarà cap a un lloc o altre: si La Rebel·lió avança o no.

D'altra banda, els reptes aconseguits per part dels usuaris tindran el seu reflex en la trama, però també el tindran en les funcionalitats reals de la xarxa 3XL (la comunitat a internet). .
Categoria: Oci multiplataforma
Escrit per: Serveis Interactius
Logo del testEl programa que avui estrena TV3 a les 11 de la nit, "Sexes en guerra", té el seu propi web amb continguts exclusius. La pàgina del programa que condueix Tatiana Sisquella inclou informació del contingut setmanal, vídeos dels capítols, enquestes i dades de l'equip que hi ha al darrere.

Com a plat destacat, el web inclou un test perquè els usuaris puguin posar-se a prova en exercicis d'orientació i rendiment intel·lectuals, i comparar els seus resultats amb els de més de 200 homes i dones que ja l'han fet.
.
Categoria: Oci multiplataforma
Escrit per: Serveis Interactius
Guernica: pintura de guerra, versió Home Media Center"Guernica, pintura de guerra" va ser una experiència multiplataforma (reportatge televisiu al "30 minuts", més interactius en TDT, home media center i internet) molt interessant i innovadora. Aquesta setmana hem rebut les notícies d'una nominació que ens fa molta il·lusió. Un Emmy!! En concret són els Emmy Interactive Awards en la categoria Interactive Program. Creuem els dits pel 8 d'abril (cerimònia de premis a Canes), però la nominació ja és tot un premi.

Aquesta proposta multiplataforma ja ha estat premiada diverses vegades. Als Promax, on va guanyar la Musa d'or i de bronze per la promoció de les aplicacions interactives del documental i el web de "Guernica, i la de plata pel disseny del web; al Gran Prix International de la Universitat Internacional de Ràdio i Televisió, que va guanyar la medalla de bronze; als premis ÑH04, on va aconseguir la plata per l'ús de la infografia i el multimèdia, i als Horizon Interactive Awards, que va obtenir l'or en la categoria Magazine / News i plata en la de Flash. .

24/01/2008: Oci multiplataforma

Categoria: Oci multiplataforma
Escrit per: Serveis Interactius
Oci multiplataformaEspai8 i Ja Tenim Equip són dos jocs multiusuari i multiplataforma que utilitzen els canals interactius per crear comunitats digitals en català. Espai8, desenvolupat pel 3xl.cat, compta amb més de 20.000 jugadors. A través del Ja Tenim Equip, els usuaris d’elsesports.net es poden convertir en entrenadors del Barça, l’Espanyol o el Reial Madrid. .