Per a celebrar el Dia Internacional de les Dones i les Nenes a la Ciència us recomanem un recull de llibres perquè pugueu conèixer la història de científiques genials de totes les èpoques. No us ho perdeu!

Collage llibres
Max Einstein. Un experiment genial:
Max Einstein és una nena de 12 anys amant de la ciència, la tecnologia i la història capaç d’idear invents increïbles que ajuden a la gent. Si això no fos prou al·lucinant, es veu immersa en una gran aventura quan és reclutada per una misteriosa organització. Juntament amb altres joves genis d'arreu es proposen acabar amb els problemes del món utilitzant la ciència enfrontant-se a una corporació que s’interposarà al seu camí.

Inventores i els seus invents:
T’has fixat en tots els objectes, les màquines i els mobles que tens al voltant? Tots han estat inventats per algú. I n’hi ha molts que van ser ideats per dones: noies que, com tu, volien millorar el món. És impossible parlar de tots els invents i de totes les inventores, però aquí te n’oferim una selecció bonica i divertida. Apropa-t’hi i capbussa’t en el món del progrés!

Hipàtia. La gran mestra d’Alexandria:
Hipàtia d'Alexandria va ser una de les primeres filòsofes però, tot i això, els llibres d'història no li han fet gaire justícia. Va destacar als camps de l'astronomia i les matemàtiques. Aquest llibre explica la història de com va aconseguir fer tantes coses en un món dominat pels homes, i és apassionant...

Ada Magnífica, científica:
Per què hi ha punxes a la tija de la rosa? Per què els pèls del nas no fan nosa? L'Ada té el cap ple de preguntes. Com els seus companys de classe, en Pere i la Rosa, té una curiositat infinita. Però amb la seva dèria investigadora i els seus elaborats experiments, un dia en fa un gra massa i els seus pares l'envien al racó de pensar. Tanta estona pensant, canviarà la manera de ser de l'Ada?