Categoria: General
Escrit per: Info K
Volem que ens ajudis a celebrar l'aniversari del Club Super3. Envia'ns un video enregistrat amb el mòbil on els teus pares ens expliquin els seus records del Club Super3. Ens ho pots fer arribar per correu electrònic a l'adreça infok@ccma.cat . Quan ens enviïs el vídeo posa "Felicitació Super3" a l'assumpte.En aquest vídeo que us ensenyem aquí sota hi teniu les instruccions. Gràcies per ajudar-nos!


.

28/01/2016: Sorteig dels minerals

Categoria: General
Escrit per: Info K
Els guanyadors del sorteig del concurs de minerals són:

-Miquel Conejero
-Joel Garcia
-Àlex Vilanova
-Elisabeth Massó
-Aina Santamans

Moltes felicitats!
.
Categoria: General
Escrit per: Info K
Segur que algun cop heu vist una roda de premsa: un grup de periodistes van fent preguntes a un polític, un director de cinema, un cantant famós... En aquest cas, els periodistes són nens de 6 a 12 anys de l'Escola Miquel Bleach de Barcelona i les persones que contesten les preguntes són tres esportistes famosos: Jessica Vall, nedadora de 27 anys, medalla de bronze europeu i mundial en dos-cents metres braça.
El segon és Àlex Abrines, jugador de bàsquet del Barça nascut a Mallorca fa 22 anys. I el tercer, Gervasi Deferr, bicampió olímpic en salt de poltre i plata olímpica en terra. Actualment és entrenador.
Amb tots ells i els nens periodistes, un vell conegut del programa: Jordi Gil.

.

21/01/2016: Coneixent David Bowie

Categoria: General
Escrit per: Info K
El passat 10 de gener va morir el cantant britànic David Bowie. Cantant, actor, compositor... Bowie era un gran artista. Potser n'heu sentit a parlar o potser us sona el nom. Des de l'Infok volem que el conegueu una mica millor a través d'aquest vídeo.


.

21/01/2016: L'Infok a l'escola

Categoria: General
Escrit per: Info K
El Jordi Gil, per acabar l'any, va visitar els alumnes de 6è de l'Escola Els Convents de Martorell. Aquí teniu la foto que es van fer tots junts al pati.


Una de les últimes xerrades del 2015 va ser a l'Institut La Miquela de Bescanó. Aquí teniu un parell d'imatges del Jordi amb els alumnes i amb els professors.Un dels col·les catalans que sempre fa servir l'InfoK a classe és l'Escola Guixot de Sabadell. El Jordi els va anar a visitar al desembre. Aquí en teniu la mostra!"

.

© Televisió de Catalunya, S.A.