infok el blog
Categoria: General
Escrit per: Info K
El Jordi va visitar divendres dia 20 de març els nens de l'Escola Mare de Déu de la Mercè de Sant Feliu de Llobregat. Els va explicar com funciona un informatiu com és l'"InfoK" i la feina que es fa a la tele. Aquí teniu la foto de grup que es van fer al final de la xerrada.

.
Categoria: General
Escrit per: Info K
La Mireia ha estat al plató on es grava el programa "Polònia" de TV3. Entre els actors que hi treballen, hi ha Nil Cardoner. En Nil fa diversos personatges, com el d'Iñigo Errejón, un polític del partit Podemos.
La Mireia ha parlat amb en Nil, que li ha explicat com és la seva feina i algunes anècdotes. Aviat ho veurem a l'"InfoK", però perquè aneu fent boca us mostrem fotografies del dia del rodatge d'aquesta entrevista..
Categoria: General
Escrit per: Info K
Ja hem fet el sorteig dels minerals. Els guanyadors heu estat:

-Genís Palet
-Vladimir Sañé
-Paula Camacho

Aquí teniu el moment del sorteig.

.
Categoria: General
Escrit per: Info K
Demà a mig matí hi haurà un eclipsi parcial de Sol, és a dir, veurem el Sol tapat per la Lluna, però no del tot.
Això sí, de cap manera podem mirar al Sol directament amb els ulls sense la protecció necessària. Sinó teniu ulleres per observar l'eclipsi, en el següent vídeo us expliquem una manera cassolana per poder-la veure.I si els núvols no us deixen veure l'eclipsi en directe, la podreu veure a través de la web del Carles i la Montse: http://www.planetari.cat/

.

19/03/2015: De visita a Vic

Categoria: General
Escrit per: Info K
Divendres passat el nostre presentador, el Jordi, va passar el dia a Vic i va visitar dues escoles: La Sínia i Guillem de Mont-rodon. En aquestes dues escoles, el Jordi va explicar com funciona l'"Info K" i com es treballa en un informatiu com el nostre. Us n’ensenyem dues imatges que ho demostren!..

© Televisió de Catalunya, S.A.