Categoria: General
Escrit per: Info K
Hola infokaires!

Els guanyadors dels minerals de la mina de Rocabruna són:

Eloi Prat Padró
Jordi Gallart Albertí
Hugo Lozano Rodríguez

Moltes felicitats! Cadascun heu guanyat dos minerals!

.
Categoria: General
Escrit per: Info K
Per primera vegada, totes les ampes de Catalunya - les associacions de les mares i pares dels alumnes - s'han posat d'acord per fer una cosa plegades: Lluitar contra el cyberbullying.

I com ho fan? Doncs fent córrer entre els pares i mares uns dibuixos molts xulos i molt clars amb consells. El dia 20 de cada mes, en difonen un.


Aquest és el dibuix del mes de febrer, que va ser el primer. Aquí demanen que les famílies parlin amb vosaltres sobre l'assetjament. Perquè sovint, quan el patiu, us penseu que esteu sols i que no ho podeu explicar a ningú. I no és així. És importantíssim parlar-ne.


Aquest és el consell de la segona vinyeta, la que s'ha fet còrrer ara. Insisteix: parleu, parleu i parleu. No us ho quedeu a dins, que no esteu sols i se us pot ajudar de mil maneres. .

17/03/2017: Dia Mundial del Mar

Categoria: General
Escrit per: Info K
El 17 de març és el Dia Mundial del Mar, i per això li dediquem un Piriscopi que ha comptat amb l'assessorament de l'Institut de Ciències del Mar del CSIC (http://www.icm.csic.es/).

Quants mars i oceans hi ha a la Terra? Com són de grans? Com van néixer els mans i oceans? Per què són salats? En aquest Piriscopi parlem del mar

.
Categoria: General
Escrit per: Info K
Hola infokaires!!

Estem mooolt contents! Ahir ens van donar el premi Zapping com a millor programa informatiu del 2017.

Els premis Zapping són uns premis que es donen cada any als professionals de la televisió que s’esforcen per fer una televisió de qualitat i aquest any hem estat un dels escollits.

Així va rebre el premi la Laia Servera en nom de tot l'equip.


.
Categoria: General
Escrit per: Info K
A l'InfoK ens encanta recomanar-vos llibres o webs o aplicacions que tinguin a veure amb el que us expliquem. Així, si us interessa algun tema, sempre podeu buscar-ne més informació. Avui el Miquel us ha parlat d'uns llibres que hem descobert remenant per la biblioteca i que ens han agradat moltíssim. Tots expliquen històries de dones. Si us han agradat, aquí teniu totes les dades per buscar-los.

Títol: "Las chicas son guerreras"
Autor: Irene Cívico i Sergio Parra
Editorial: Penguin Random HouseTítol: Col·lecció de contes Petita&Gran
Autor: Mª Isabel Sánchez Vegara
Editorial: Alba

.

© Televisió de Catalunya, S.A.