Categoria: General
Escrit per: Info K
Què en penseu vosaltres de les disfresses només per a nenes o per a nens? Sabeu què són els estereotips? Quines coses us agradaria canviar? Hem anat a l'escola Pia d'Olot per parlar-ne! Aquí podeu veure el debat sencer que vam tenir!

.
Categoria: General
Escrit per: Info K
Us agrada fer avions de paper? Potser recordeu que fa un parell d'anys a l'InfoK us vam ensenyar el vol de l'avió que va batre el rècord Guinness. Va recórrer, atenció! 60 metres de distància... que és, per exemple, més de mig camp de futbol! Doncs ara resulta que el senyor que va fer aquell avió de rècord ha explicat a YouTube els seus secrets. Com us podeu imaginar, el vídeo ha estat tot un èxit de visites, i avui el volem compartir amb tots vosaltres.

.
Categoria: General
Escrit per: Info K
L'infokaire que se'n porta el llibre il•lustrat de la Frida Kahlo és la MAR GARCIA CÓRCOLES!

Moltes felicitats Mar! .

01/02/2017: Concurs de fotos!

Categoria: General
Escrit per: Info K
Avui us hem parlat d'un concurs de fotografia que es fa al Regne Unit. I sabeu què? Doncs que hi podeu participar. No és fàcil, però podeu. Hi pot participar qualsevol nen o adult de qualsevol país. L'únic problema és que heu de complir dues condicions: primera, les fotos han de ser de natura i segona, i més difícil, les heu de fer al Regne Unit. Però si hi aneu de viatge amb els pares, ja ho sabeu. Teniu temps fins al juny. Hi podeu participar des d'aquest enllaç.

Mireu per exemple algunes de les fotos guanyadores, en la categoria infantil, de l'any passat.

Aquesta, la guanyadora, és de la Seren, de 10 anys.


Aquesta de la Hanna, de 7 anys.


D'en Thomas, de 10.
.
Categoria: General
Escrit per: Info K
Recordeu que la primavera passada es van localitzar dos cadells d'os bru passejant amb la seva mare per la Vall d'Aran?

Tothom n'està pendent perquè, durant molts anys, els ossos bruns havien desaparegut del Pirineu i ara s'està intentant que hi tornin. Durant el mes de juliol els investigadors van seguir aquest parell i van recollir mostres. Avui ens han anunciat que la mare és l'ossa Bambou i que dels dos cadells un és, segur, un mascle i l'altre no se sap ben bé.

I sabeu una cosa? Si voleu, vosaltres podeu ajudar a posar-los un nom! L'organització ecologista DEPANA ha encetat un concurs per triar-los. Podeu participar en aquesta votació en aquell enllaç. Hi ha quatre propostes per cada osset. Per al mascle: Tuc, Beròi, Hèr o Poi. I per a l'altre cadell: Aran, Berèt, Liat o Pèdescauç. Tots són noms relacionats amb la Vall d'Aran, la zona del Pirineu on els han localitzat.

Què us sembla? Ja teniu el vostre favorit? Doncs a votar!
.

© Televisió de Catalunya, S.A.