infok el blog
Categoria: General
Escrit per: Info K
Hem fet el sorteig del llibre "Dragal. L'herència del drac", de l'escriptora Elena Gallego.Els guanyadors sou:

-Bernat Sivill
-Arnau Cobo
-Clàudia Rodrigo
-Joan Sánchez-Ossorio

Felicitats i que disfruteu de la lectura! .

11/12/2014: Com fer un origami

Categoria: General
Escrit per: Info K
Us ensenyem pas a pas com podeu fer una figureta de paper. D'aquest art que ve del Japó se'n diu "origami". Es tracta d'una manera ben original, senzilla i entretinguda de decorar tot un espai. En el següent vídeo veureu tots els passos que cal seguir si voleu fer una grua de paper vosaltres mateixos.


.
Categoria: General
Escrit per: Info K
Aquest any, un dels dos premiats amb el Nobel de la Pau ha estat la Malala. Aquesta noia pakistanesa de 17 anys lluita per defensar el dret a anar a l'escola de tots els nens. Un dret que no es respecta a molts països, com el seu, el Pakistan, on sobretot les nenes tenen molts problemes per estudiar.

Us recomanem:

-"Benvolguda Malala". És una carta per a la Malala, il·lustrada amb fotos de nenes d'arreu que expressen la solidaritat i admiració que senten per ella. Moltes d'aquestes joves coneixen per la seva pròpia experiència els obstacles que ha d'afrontar una nena per anar a escola: pobresa, violència…
Autora: Rosemary McCarney
Editorial JoventutI si voleu saber més a fons com és el seu país i per què va estar a punt de morir només perquè volia seguir estudiant.
-"Malala, la meva història". La noia que va arriscar la vida per defensar el dret a l'educació.
Autora: Malala Yousafzai i Patricia McCormick
Alianza Editorial

.

04/12/2014: Visites a les escoles

Categoria: General
Escrit per: Info K
Divendres 28 de novembre el Jordi va seguir amb les seves xerrades a les escoles. Va ser el torn de visitar la comarca de l’Anoia, en concret la Gabriel Castellà i Raich d’Igualada i la Vilademàger de La Llacuna. Us ensenyem unes fotos de la seva visita..

03/12/2014: Entre dimonis!

Categoria: General
Escrit per: Info K
La Mireia ha entrevistat uns personatges ben coneguts per tots, els Pastorets.En Rovelló, en Lluquet o el Llucifer han parlat per a l'"Info K" i ens han animat a anar a veure les representacions que durant les festes de Nadal es fan dels Pastorets.Ha estat un rodatge molt divertit. Podeu veure la notícia tot seguit.

.

© Televisió de Catalunya, S.A.