infok el blog

19/02/2015: Any nou xinès

Categoria: General
Escrit per: Info K
El 19 de febrer és pels xinesos de tot el món el dia 1 del seu Any Nou. Seria com el nostre 1 de gener. Ho celebren amb focs artificials i petards. Al carrer, la festassa és impressionant. Els fanalets també formen part de la festa. Si en voleu fer, aquí us deixem un vídeo.La rata, la mula, el tigre, el conill, el drac, la serp, el cavall, la cabra, el mico, el gall, el gos i el porc representen els anys xinesos. Aquest any és el de la cabra. Vols saber quin és el teu animal de l'any que vas néixer? Mira la següent imatge.

.
Categoria: General
Escrit per: Info K
Divendres passat, dia 30 de gener, en Jordi va visitar l'Escola Àngels Alemany i Boris de Lloret de Mar. Els va explicar com es fa l'"InfoK" i com treballem els periodistes de televisió.
En acabat, es va fer unes fotos de record.


I divendres 6 de febrer, la visita va ser a Girona. En Jordi va anar a dues escoles: a la Pericot i a la Fedac-Pont Major.
Us mostrem unes quantes imatges de la segona visita.

.

09/02/2015: Jugant amb la neu

Categoria: General
Escrit per: Info K
La setmana passada va nevar a moltes poblacions catalanes. Per això, us vam demanar que ens féssiu arribar les vostres fotografies amb la neu.
Aquí en teniu unes quantes!
.

09/02/2015: Escoltant reggae

Categoria: General
Escrit per: Info K
El David va ser un dels guanyadors del sorteig del cd "Reggae per xics" del grup The Penguins.
Ens ha enviat la seva fotografia amb el cd i ens ha dit que li encanta.
Ens n'alegrem!

.

04/02/2015: Flocs de neu

Categoria: General
Escrit per: Info K
Si agafem un microscopi i ens endinsem en el minúscul món dels flocs de neu veurem que són cristalls de gel punxeguts i simètrics que es formen dalt dels núvols.
Sempre tenen sis punxes, però a mesura que varien la humitat i la temperatura dalt del núvol, la forma del floc de neu es va modificant. Per això mai trobarem dos flocs iguals.
Si a casa voleu fer els vostres propis flocs de neu, però en aquest cas de paper, mireu aquest vídeo on hi trobareu les instruccions per fer-ne.

.

© Televisió de Catalunya, S.A.