La Sara i la seva amiga parlen d'una situació real que els pot passar als usuaris de les xarxes socials. Es coneix com a sèxting, i és quan un desconegut intenta obtenir, per exemple, fotografies de tipus eròtic. En altres vídeos, les dues amigues parlen, i alerten, sobre temes com tecnoaddiccions, anorèxia i bulímia, ciberassetjament o els continguts lesius a internet.Aquestes petites històries formen part de la campanya que ha engegat el CAC, el Consell de l'Audiovisual de Catalunya, per oferir a les famílies i als educadors consells i eines útils per protegir els menors dels perills de la xarxa. Els trobaran tots a la seva web, i val la pena donar-hi un cop d'ull i comentar-los a casa o a l'escola.

Entre les recomanacions hi ha consells per als menors sobre no compartir informació personal en cap web o xat, o, quan se sentin incòmodes o assetjats per determinats comentaris, fotografies o vídeos, posar-ho en coneixement d'algú de la família. També es convida els pares i mares a navegar amb els fills i a fomentar un esperit crític.

En l'actualitat, el CAC està treballant en informes sobre continguts perjudicials a internet, especialment per als menors, amb temes com ara els jocs d'atzar, les drogues i la violència masclista.