El portal del servei de vídeo sota demanda de TV3, el TV3alacarta.cat, ha estat reconegut per la seva excel·lència en la comunicació online als premis que cada any otorga el New Media Institute de Nova York.

El TV3alacarta, guardonat a la categoria de televisió, és un dels 27 guanyadors d’aquest 2011, entre els que es troben també prestigiosos mitjans internacionals com la cadena americana NBC o el New York Times. Pots consultar el llistat complet de guanyadors aquí.

A diferència d’altres premis, els New Media Awards no es centren en un element particular dels portals (el disseny, la navegació....) sinó que consideren tota l’experiència completa de l'usuari. Així ho va remarcar Barbara Eber-Schmid, vice-presidenta del New Media Institute, a la gala de lliurament dels premis: “els guanyadors no són jutjats només pel disseny, sinó per com estan fent servir la tecnologia per oferir un servei i comunicar-se amb les seves audiències”.

Aquest és el tercer premi que el servei TV3alacarta rep en els darrers mesos. Recentment ha estat guardonat amb un Laus Bronze i amb el Premi Inspirational de l’IAB (Interactive Advertising Bureau) espanyol.