Especial Aquí és estiuJa fa unes setmanes que hem entrat de ple a l’estiu, el menys calurós dels darrers anys. Per combatre aquest temps tan poc festiu, et proposem que celebris la temporada de vacances amb TV3 ballant a ritme de The Pepper Pots.

Enguany, a l’especial “Aquí és estiu” de tv3.cat, hem posat en marxa una iniciativa que s’està convertit en tot un èxit: un vídeo sense fi que estem construint gràcies a la vostra participació.


Mitjançant unes senzilles instruccions, et proposem que enregistris el teu vídeo i ens el facis arribar al llarg de l’estiu. Només hi ha una condició: els protagonistes han d’entrar per la dreta de la pantalla i l’han de creuar fins a sortir-ne per l’esquerra. Durant els 5-10 segons de durada que ha de tenir poden fer el que vulguin. Això sí, ballant!

Cada participació que rebem passa a formar part del vídeo sense fi que actualitzem diàriament, una gran animació amb la banda sonora de l’”Aquí és estiu”, de The Pepper Pots (En vols un sonitò per dur-la al mòbil?)

Entre tots els participants sortejarem un viatge per a tota la família a Mallorca!