Ja és aquí l'especial de Sant Jordi a tv3.cat. Un any més, proposem als usuaris que ens enviïn les seves fotos celebrant la Diada i en farem molinets que s'emetran per TV3. Des del web també es pot participar als concursos dels llibres: "Paraula de vestidor" de Xavi Torres i Santi Padró, "L'home del sac" de Màrius Serra, "Amb conte! El llibre de contes de Crackòvia", "Basquetmania" de Jordi Robirosa i "Aicnàlubma", de Joaquim Maria Puyal.

A més, hem demanat a les cares més populars de TV3 que ens expliquin què estan llegint i quin llibre regalarien als famosos. Antoni Bassas, Ariadna Oltra i Albert Espinosa entre d'altres ens ens expliquen les seves preferències literàries.

Twitter és present també a l'especial: convidem tothom a usar el hastag #enamorats per piular què és el que els enamora de la diada.

Si busqueu recomanacions i novetats d'aquest any, a l'especial de vídeos hi agrupem entrevistes amb escriptors, notícies sobre literatura i els vídeos de seguiment del Sant Jordi d'enguany. I ja sabeu: si sou aficionats als esports, sempre podeu fer-li una ullada a l'especial de llibres d'aquesta temàtica que han preparat els companys d'Esport3.cat i que us presentàvem aquí.