El Clubdecuines engega nova competició. Aquest cop, després d’haver premiat la millor recepta amb formatge, el millor panellet o el millor plat amb productes de la terra, busquem la millor tapa: “platillos”, pintxos, aperitius, barquetes... petites creacions atractives a la vista i al gust i que ens permetin gaudir en una única queixalada de la imaginació i la capacitat d’innovar de l’autor.

El programa “El Suplement”, de Catalunya Ràdio, des del seu espai “Tàpias Variades”, promou aquest concurs que porta per nom “Les tapes del Tàpias” i que ofereix al guanyador un premi d’excepció: un sopar per a dues persones al restaurant Sant Pau, de Carme Ruscalleda.







Per participar a la competició, només t’has de registrar al Clubdecuines (si no ho estàs ja!) i enviar-nos les teves millors creacions. La primera part del concurs seguirà la mecànica habitual al portal: hi poden participar tots els usuaris registrats amb tantes receptes com vulguin (també pots participar-hi amb receptes que ja tinguis publicades!). També els usuaris amb registre al portal seran els encarregats de triar els quatre finalistes -un cada mes- amb les seves “mossegades” (votacions).

El 17 de juliol, dia de l’última emissió de la temporada d’”El suplement”, els quatre finalistes seran convidats al programa per defensar la seva tapa. I allà mateix, un jurat d’experts presidit pel músic, gastrònom i locutor Pere Tàpias en triarà el guanyador.

Anima’t i participa-hi!