Mai t'has preguntat quina música sonava de fons mentre entrevistaven aquell personatge? O quines eren les cançons que l'han acompanyat en moments decisius de la seva vida? O quina era la peça que posava intensitat a aquella escena decisiva de la sèrie de moda? Sí, esclar, tots ho hem fet, oi?

Ara, melòman o curiós, et posem més fàcil la tasca publicant les nostres llistes musicals a Spotify. Vam començar, com no podia ser d'una altra manera, amb el Ritmes.cat. I ara estenem l'acció a altres espais de la casa, concretament als programes de TV3. A la secció "A la xarxa" del portal tv3.cat trobareu el llistat complet de les llistes que hem preparat per a vosaltres. Allà trobareu accessos directes a la música que sona a "Fringe", a "Ànima", a "Infidels" o a "El convidat", entre altres espais.

Un exemple? Aquí teniu l'enllaç directe a la llista de "Casal Rock", amb les versions originals de les cançons que interpreten els avis més entranyables i amb més "marxa" de la tele. Ara tots junts: "Sweeet child of mineeee!".