"L'emissió en directe de Televisió de Catalunya al meu iPhone?". Sí, exacte, a partir d'ara mateix, per al 3/24 i el TV3CAT. "I podré veure el mateix que s'emet?" I tant, exactament el mateix que per TDT i via 3alacarta. "I sense pagar res?". Efectivament, a través d'una aplicació gratuïta que acabem de llançar i que ja ocupa els primers llocs entre les més descarregades a l'iTunes Store, sense haver-ne fet publicitat.

Ara ja pots connectar-te quan vulguis a l'emissió en directe d'aquests dos canals de Televisió de Catalunya amb el teu iPhone o iPod Touch, siguis on siguis. A més de veure els canals, amb aquesta aplicació gratuïta disposaràs d'un accés directe al portal mòbil de TV3 optimitzat per a iPhone, una selecció dels vídeos del 3alacarta i a la programació del dia de tots els canals de Televisió de Catalunya.

TV3CAT és el canal que està emetent Televisió de Catalunya per al senyal satèl·lit arreu del món i ofereix continguts de producció pròpia de tots els seus canals, amb la programació de TV3 com a referència. 3/24 és el canal de notícies 24 hores en català de Televisió de Catalunya i es va estrenar l'any 2003.


D'altra banda, també s’ha estrenat l’aplicació de "Crackòvia" per a iPhone i iPod Touch. A la mateixa iTunes Store, els seguidors del popular programa d’humor de TV3 podran descarregar-se aquesta aplicació i posar al seu telèfon i reproductor portàtil els sons més populars d’aquest programa d’humor: el “gravíssim” de Núñez, o “al loro” del Laporta.

"Crackòvia" per a iPhone també permet descarregar alguns dels moments més memorables amb Ibra, Cruyff , Pochettino i altres personatges clau del programa. "Crackòvia" per a iPhone també dóna un accés directe als gags de la sèrie que hi ha al 3alacarta.
Aquesta aplicació és de pagament i costa 1,59 €.