netbookUna empresa que intenta estar a l’avantguarda de la innovació comunicativa no pot ignorar les noves plataformes, que poden oferir possibilitats molt interessants. Així ho vam fer, per exemple, quan vam desenvolupar la versió d’iCat fm per a la Wii (en parlàvem en aquest missatge). I ara anem un pas més enllà: el Netbook de TV3!

Com sabeu, els netbook, els petits ordinadors portàtils de veritat, són un dels productes estrella dels darrers mesos. El seu pes i dimensions reduïdes i la seva potència de processament, juntament amb uns preus imbatibles, el fan un producte ideal per navegar per internet o per veure continguts multimèdia a qualsevol lloc.

Doncs ara ja pots tenir un ordinador així continguts exclusius de TV3 i Catalunya Ràdio i personalitzat amb la imatge de TV3. A més, és el primer d’incorporar el sistema operatiu Windows 7 en català. Aquí teniu la nota de premsa, i aquí, el lloc oficial amb tota la informació.

El netbook té més de 50 hores de vídeos precarregats, als quals s’ofereix accés immediat. Dues temporades completes de “Polònia”, “Caçadors de bolets” o una selecció dels millors “30 minuts” són alguns dels programes que s’hi podran trobar sense haver-los de descarregar.

També disposa de "widgets" de TV3 i Catalunya Ràdio que fan encara més fàcil el fet d’accedir als continguts en línia més recents dels nostres portals, així com als darrers vídeos i àudios.

Equipa, així mateix, el navegador Internet Explorer 8 en català i personalitzat, amb acceleradors i webslices que permeten consultar els continguts de la CCMA amb més rapidesa.

El Netbook de TV3 es podrà trobar a grans magatzems, establiments d’electrònica de consum i a la Botiga de TV3 a partir de demà, a un preu de 329 €, està dotat d’un processador Intel Atom N270 1600 MHz, amb una giga de memòria RAM, un disc dur a partir de 160Gb i pantalla d’LCD de 10 polzades. Té càmera web integrada de 1,3 megapíxels, WIFI i tres ports USB.