Estrenem la nova cançó de l’estiu de TV3 i ho fem a bon ritme. De la mà dels Whiskyn’s i de “Casal rock” ens arriba “On”, un dels temes que més enganxa del grup de Reus. El van publicar el 2004, i enguany l’han tornat a enregistrar amb la col·laboració del grup d’avis del programa musical dels dilluns de TV3.

Si vols el sonitò de la cançó ja te’l pots descarregar al teu mòbil. Per fer-ho, només has d’enviar un SMS al 7033 amb la paraula ESTIU. Un segon SMS et demanarà la marca del teu terminal (preu per cada missatge: 1,39 euros, iva inclòs). A continuació rebràs un enllaç per descarregar-te el sonitò. Caldrà que et connectis a internet per fer la descàrrega.


Abans de tot, recorda consultar el llistat de mòbils compatibles amb aquest servei. Si tens cap dubte t’ho expliquem de pe a pa al web de la cançó de l’estiu!

I ja està! Ja el tens al teu mòbil. Una vegada l’escoltis, no te’n podràs desenganxar! Aquesta cançó de l’estiu és molt especial, sobretot per als Whiskyn’s. Després de 17 anys de trajectòria, posen punt final a la seva carrera un cop acabi la gira que tenen programada per aquest estiu. No te la perdis!