www.terceravia.org:

Els valencians Fingertips i els barcelonins (((j))) i Anita Miltoff arriben a la final de l'Enganxa't 2008

Els grups musicals Fingertips del País Valencià, el cantautor barceloní (((j))) i la formació Anita Miltoff, també de Barcelona, són les tres propostes que el jurat del concurs de maquetes dels països catalans Enganxa't a la música ha elegit perquè participin a la final de la convocatòria d'enguany, que tindrà lloc el 26 de setembre a la sala Suau de Reus.

El vencedor del signarà un contracte, amb la discogràfica Edicions Singulars, que inclou l'enregistrament i edició d'un primer treball discogràfic. A més, obtindrà una gira de concerts que passarà per llocs com els festivals Senglar Rock de Lleida, l'Acústica de Figueres o la Llotja de Música Urbana de Vila-real, entre d'altres.

Els membres del jurat d'aquesta edició són el periodista musical Manel Gausachs; el coordinador de la Llotja de Música Urbana de Vila-real, Joan Gil; el músic Albert Jordà; David Fernàndez del segell discogràfic Edicions Singulars i Mireia Grangé, com a representant de la Federació d'Organitzacions per a Llengua Catalana (FOLC). Enguany, i com a novetat, el públic assistent a les semifinals també ha votat la seva formació preferida, i el vot del públic s'ha comptabilitzat com el d'un membre del jurat més.

El concurs està organitzat per l'Associació Cultural Espais de Música en Català (ACEMC), formada per representants del programa 'Cops i Flames' de Punt 6 Ràdio, la sala Suau de Reus i el web musical Decibel.cat.