25/07/2011: Estiu a ritme de TV3

Categoria: General
Escrit per: Serveis Interactius
Especial Aquí és estiuJa fa unes setmanes que hem entrat de ple a l’estiu, el menys calurós dels darrers anys. Per combatre aquest temps tan poc festiu, et proposem que celebris la temporada de vacances amb TV3 ballant a ritme de The Pepper Pots.

Enguany, a l’especial “Aquí és estiu” de tv3.cat, hem posat en marxa una iniciativa que s’està convertit en tot un èxit: un vídeo sense fi que estem construint gràcies a la vostra participació.
.

» Text complet

Categoria: General
Escrit per: Serveis Interactius
Si ja disposes d'una televisió d'Alta Definició, ja pots rebre sense problemes els programes del TV3HD, el nostre canal que emet en aquest format. Però fins ara era complicat saber què s'hi podia veure. Des d'avui ho tens més fàcil, perquè la graella ja es publica al tv3.cat.

D'aquesta manera, és fàcil veure quina és l'estrella de la setmana: ni més ni menys que la tornada de les semifinals de la Lliga de Campions. El Barça-Inter s'emetrà simultàniament per TV3 i TV3HD. Així, els que tingueu un receptor d'aquestes característiques podreu gaudir encara més de l'espectacle del futbol.

TV3HD emet en fase de proves, amb una programació bàsica que varia setmana a setmana i unes retransmissions especials (com la de la Champions) que complementen l'emissió. S'hi poden veure sèries com "L'Ebre, camins de l'aigua", programes com "Rodasons" o pel·lícules com "Ghost rider, el motorista fantasma". .
Categoria: General
Escrit per: Serveis Interactius
Arran de la bona acollida que va tenir el documental "Barraques. La ciutat oblidada", emès al programa de TV3 "Sense ficció", ara el 3cat24 ha posat en marxa un especial en què podràs trobar el relat dels mateixos protagonistes, imatges, vídeos i tota la informació sobre el documental.

L’especial del 3cat24, però, ha nascut, especialment, amb la voluntat de recollir el testimoni de les persones que van viure en una d'aquestes barraques al Somorrostro ,així com al Camp de la Bota, a Montjuïc, al Carmel, a la Diagonal o a l'Eixample, entre d’altres. Si ho vas viure en primera persona o ets familiar d'alguna persona que va conèixer de primera mà aquells barris, pots explicar els records que guardes de l'època, dels barris, de la gent que hi vivia o la seva procedència, a través d' El meu 3cat24 .

El documental "Barraques. La ciutat oblidada", que va néixer com un reportatge del programa de TV3 "30 minuts".
.

» Text complet

10/11/2009: Ja tenim netbook!

Categoria: General
Escrit per: Serveis Interactius
netbookUna empresa que intenta estar a l’avantguarda de la innovació comunicativa no pot ignorar les noves plataformes, que poden oferir possibilitats molt interessants. Així ho vam fer, per exemple, quan vam desenvolupar la versió d’iCat fm per a la Wii (en parlàvem en aquest missatge). I ara anem un pas més enllà: el Netbook de TV3!

Com sabeu, els netbook, els petits ordinadors portàtils de veritat, són un dels productes estrella dels darrers mesos. El seu pes i dimensions reduïdes i la seva potència de processament, juntament amb uns preus imbatibles, el fan un producte ideal per navegar per internet o per veure continguts multimèdia a qualsevol lloc.

Doncs ara ja pots tenir un ordinador així continguts exclusius de TV3 i Catalunya Ràdio i personalitzat amb la imatge de TV3. A més, és el primer d’incorporar el sistema operatiu Windows 7 en català. Aquí teniu la nota de premsa, i aquí, el lloc oficial amb tota la informació. .

» Text complet

Categoria: General
Escrit per: Serveis Interactius
Si heu entrat en els darrers dies a la plana de directes del portal de Televisió de Catalunya, haureu vist que li hem fet un important rentat de cara. El disseny és ara molt més actual, amb un sistema de pestanyes que fa molt més fàcil saber què emet cada canal i visualitzar-ho.

El canvi ve acompanyat d'una important millora en la participació: els directes de tv3.cat es podran comentar via Facebook Connect. El nou programa de debat de Lídia Heredia i Toni Martínez, "Banda ampla", és el primer que es beneficia d'aquesta prestació. Facebook Connect permet als usuaris d'aquesta xarxa social inserir fàcilment les seves opinions sobre un tema determinat, que es publiquen simultàniament al portal on participin i al seu perfil de Facebook.

Aquesta no serà la darrera millora en la plana de directes. Properament estrenarem una graella que permetrà saber a primer cop d'ull no només què s'està emetent en aquell moment a les diferents cadenes, sinó també què es podrà veure properament. És, per entendre'ns, el que en l'argot televisiu s'anomena un "now and next". .

» Text complet

Categoria: General
Escrit per: Serveis Interactius


Banda Ampla és el nou programa de debat de TV3. Presentat per Lídia Heredia i Toni Martínez, neix amb la voluntat d'escoltar el ciutadà i debatre sobre els temes que l'interessen. I per facilitar aquest objectiu hem posat en marxa un web amb diverses eines per facilitar la interactivitat i l'intercanvi d'informació entre l'espectador i la Televisió de Catalunya.

Així, a part de poder consultar la informació de cada programa, veure'n els vídeos, seguir-lo per Facebook o Twitter, hi ha un blog que serveix per ampliar el debat televisiu. A priori, demanant informació i testimonis pels temes que es tractaran, i a posteriori, recollint opinions i ampliant el debat que s'ha fet al programa a la xarxa.

Un cop hagi acabat el programa es podrà consultar el sondeig de forma interactiva, navegant per les preguntes i filtrant els resultats a gust de l'usuari (per sexe, edat, població...). També es podran descarregar tots els sondejos en format PDF. .
Categoria: General
Escrit per: Serveis Interactius
Nominacions als PrixEls premis es lliuraran a Berlín durant la 23a edició del festival, que es farà del 21 al 23 d'octubre

El portal gastronòmic de Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio Clubdecuines, i el web del programa infantil de TV3 amb més projecció internacional, Una mà de contes, han estat seleccionats com a finalistes en els prestigiosos premis Prix Europa, en la categoria de Mitjans Emergents.

Es tracta d’una fita especialment significativa tenint en compte que aquest any el Festival ha rebut un rècord d’inscripcions: un total de 665 sol•licituds procedents de 40 països d’Europa. .

» Text complet

Categoria: General
Escrit per: Serveis Interactius
"Temps de neu" torna a demostrar que és un dels programes de Televisió de Catalunya que millor aprofita les possibilitats de les plataformes interactives. L'última iniciativa que ha posat en marxa és el concurs "Troba el cotxe del "Temps de neu'". Es tracta de localitzar l'Audi Q7 de l'espai que surt periòdicament a realitzar rodatges a diverses estacions del Pirineu. I per això es donaran pistes en tres àmbits: el mateix programa de televisió, el seu lloc web i el seu blog) i el seu grup a Facebook. .

» Text complet

Categoria: General
Escrit per: Serveis Interactius
Com tots els seguidors del "Club Super3" saben, la programació de la primera setmana de febrer està especialment dedicada a en Doraemon, el popular gat còsmic que ens acompanya des de fa 15 anys. Per celebrar aquesta efemèride aquests dies s'emet la "Marató Doraemon", set dies de programació especial amb capítols de la sèrie de dibuixos animats, un concurs i fins i tot la projecció d'un dels seus films. Però quin d'ells? Això depèn dels mateixos súpers, que tenen la possibilitat de votar la seva preferida. .

» Text complet

Categoria: General
Escrit per: Serveis Interactius
codi qrEl programa del 33 “Hat-Trick Barça” posa en marxa per primera vegada a Televisió de Catalunya un concurs que té com a protagonistes els codis QR. Durant l’emissió del programa es mostrarà un d’aquests codis. Els espectadors tindran aproximadament uns 2 minuts per capturar-lo fent-li una fotografia amb el mòbil. Després, tan sols l’hauran d’enviar al 7045. Cada setmana el codi amagarà noves sorpreses i sempre algun premi.

Un codi QR és un codi de punts en dos dimensions, semblant als tradicionals codis de barres, capaç d’emmagatzemar informació. Poden amagar o contenir dades diverses: des d’un gràfic o un text fins a una adreça d’internet. Per llegir-los només s’ha de disposar d’un mòbil amb càmera i d’un programa (n’hi ha molts de gratuïts, com el Kaywa Reader) que serveix de lector.

.

» Text complet

Pàgina anterior   Pàgina següent