A internet acaba d’arrencar un projecte per conservar la natura i deixar constància de la gran diversitat d’animals i plantes amb qui compartim el planeta. Si t’hi vols apuntar només necessites quatre coses: un compte a Google, un iPhone, descarregar-te l’aplicació Noah des de l’Apple Store i donar-te d’alta al projecte a través del web www.networkedorganisms.com.
Registrar-s’hi és de frac i només necessites la contrasenya del Gmail. Un cop donat d’alta, es tracta de fer fotos amb el teu iPhone i pujar-les al teu espai Noah. Pujar una fotografia és àgil i molt fàcil.

Noah

Noah,d’una banda, és la sigla de Networked Organisms And Habitats, i de l’altra, és Noè, el personatge de l’antic testament que va construir la nau per intentar preservar les espècies del món del diluvi universal. Aquesta és la filosofia que ha mogut els quatre estudiants de la universitat de Nova York que han creat Noah: crear una base de dades mundial amb la flora, la fauna i tots els éssers vius del planeta. Les espècies es poden consultar a través d’un mapa mundial o directament des de la base de dades.