El Blog d'Herois
Mira els vídeos de ZerosEnvia\'ns el teu vídeoBlog de la sèrieFòrumsCòmicsContacte
Categoria: General
Escrit per: Toni de la Torre
Herois

Res millor per les xafogoses nits d'estiu que una bona dosi de Peter Petrelli, Hiro, Claire i companyia! TV3 torna a emetre els inicis de la nostra sèrie preferida demà, dijous 23 de juliol, a les 23.20h. En aquests primers episodis a en Noah Bennet encara se'l coneix com l'home de les ulleres de pasta i està disposat a fer el que faci falta per protegir la seva filla. En Mohinder, per la seva banda, intenta descobrir què va passar amb el seu pare. I l'Isaac Méndez descobreix que els seus quadres poden preveure el futur.

Si ets dels pocs que no va veure la primera temporada d'"Herois", aquesta és la teva oportunitat! Això sí, no continuis llegint la resta de posts d'aquest blog o et descobrirem la meitat de la trama sense voler. I si ets seguidor de la sèrie i ja l'has vist, repetir-la és la millor manera d'esperar l'estrena dels nous episodis! Per cert, que la repetició d'aquesta primera temporada s'emet després de "Segrestat", la nova sèrie de TV3. Que encara no la coneixes? Entra al blog de sèries i descobreix tot el que prepara TV3 per aquest estiu!
Categoria: General
Escrit per: Toni de la Torre
Heroes: Villains

Cada vegada se saben més coses sobre la tercera temporada d'Herois. Una petita recerca per Google i trobes centenars d'spoilers onm es desvetllen trames, nous enemics i inclús retorns inesperats. Però no penso recopilar tota aquesta informació en aquest post. Qui vulgui saber totes aquestes coses les pot trobar fàcilment; i en canvi, estic segur que molts de vosaltres perdeu els nervis quan algú es posa a destripar la vostra sèrie preferida. Jo no vull que m'expliquin què passarà, vull veure-la!

Del que sí m'agradaria parlar és de què podem esperar d'aquesta tercera temporada, que ha estat subtitulada amb el títol de Villains. I és que, a diferència de les dues primeres, força centrades en el descobriment dels poders i la persecució de la Companyia, el Volum 3 s'endinsa en la qüestió de la corrupció de l'heroi: pot ser que un dels nostres protagonistes deixin de lluitar pel Bé per passar-se al costat del Mal? Són en realitat conceptes molt separats o acaben delimitats per una línia molt fina?

De vegades, volent fer el Bé un acaba fent el Mal. Penso en el bo d'en Mohinder, que li clava un tret a en Noah Bennet per defensar el que ell creu és una causa justa. I com ell, molts altres personatges que sacrifiquen uns valors per uns altres. La tercera temporada d'Herois s'endinsarà per aquests foscos camins, i estic segur que ens sorprendrà el camí que prenen alguns personatges. A més, hi haurà enigmes, nous poders, més enemics, antics aliats... però això ja ho veurem quan s'estreni.

Aquí et deixo amb l'últim tràiler, on es destripa gairebé tot:Més vídeos a continuació...

» Veure més

Categoria: General
Escrit per: Toni de la Torre
Linderman i Petrelli

Continuem explicant nous detalls de la tercera temporada d'Herois. L'actor Robert Forster s'ha confirmat com un nou membre del càsting per interpretar... al Sr. Petrelli! Sí, sí! El pare d'en Peter i en Nathan! Aquell que, teòricament, es va suicidar a la primera temporada, serà un dels protagonistes dels propers capítols. No està confirmat que el personatge en realitat estigui viu. Els guionistes han deixat caure que la seva presència podria ser només en flashbacks i, per tant, el dubte es manté.

De totes maneres, jo aposto a que el personatge no es va suicidar. Des del principi de la sèrie vaig mantenir que el suicidi em semblava sospitós i que segur que havia desaparegut per algun motiu relacionat amb la Companyia. No caldria contractar a Robert Foster (actor de nivell que hem pogut veure a Jackie Brown) només per un personatge de flashbacks. I a més, el passat del personatge ja ha estat explicat als còmics d'Herois (a dalt el tens amb en Linderman). Toca parlar del seu present!
Categoria: General
Escrit per: Toni de la Torre
Mohinder

La imatge que acompanya aquest text, amb en Mohinder penjat del sostre com si fos Spider-Man és una de les poques que s'han filtrat de la tercera temporada d'Herois. I la foto no és poca cosa, ja que l'excel.lent estat de forma del doctor ha fet pensar als fans que en Mohinder tindrà els seus propis poders a la propera temporada. De fet, aquesta deducció no ha estat negada pels guionistes de la sèrie. Però jo em pregunto: ara els poders es poden adquirir perquè sí? No era una qüestió genètica?

Potser en Mohinder descobreix una fórmula per convertir persones normals en herois amb talents extraordinaris... si això és així cal pensar què faria amb ella. La comercialitzaria? La posaria al servei d'uns interessos concrets com ara els de la Companyia? Es quedaria el secret només per a ell? Intento respondre aquestes preguntes com puc, però cada cop que veig la imatge de la cara de satisfacció del fa un temps innocent doctor cada cop estic més convençut que aquesta serà una de les claus del futur.
Categoria: General
Escrit per: Toni de la Torre
Going Postal

I no hi ha dos sense tres. Últim capítol de la minisèrie online d'Herois, aquest cop titulat Let's Talk (Parlem-ne), i en el que es resol l'enfrontament entre el repartidor de llet amb poders i els agents de la Companyia. Pel que sembla, aquests asseguren que l'únic que volen és parlar, però el nostre protagonista s'afanya a demanar a la seva parella que fugi de la casa per la part del darrera i que marxi el màxim de lluny possible. De què voldran parlar els agents de la Companyia? Aquí tens el capítol subtitulat:

Categoria: General
Escrit per: Toni de la Torre
Going Postal

Ho has endevinat! Avui et porto el segon capítols dels webisodes d'Herois, que es titula The House Guest (el convidat) i que continua amb les peripècies del nostre repartidor de llet. Després del seu encontre amb els agents de la Companyia intentarà buscar algú que comprengui què li està passant i trobarà aquesta complicitat en la seva parella. El que aquest heroi no sap és que la Companyia té un ull mirant cada racó i no és tan fàcil esquivar-los. Aquí tens el segon capítol subtitulat:

Categoria: General
Escrit per: Toni de la Torre
Going Postal

És la pregunta del mil.lió. Ara que s'ha acabat la segona temporada, em quedo sense Herois? Quant temps falta perquè s'estreni la tercera? Com puc fer-ho perquè l'espera se'm faci més relaxada? I aquí tens la resposta: els webisodes d'Herois. Com ja vaig comentar fa uns mesos, la NBC va rodar una sèrie de capítols d'Herois exclusius per Internet anomenada Going Postal. En aquell moment et recomanava que no els miressis fins que no s'hagués acabat la segona temporada. Però ara tens via lliure!

Es tracta d'una minisèrie de tres capítols sobre un nou heroi que té un poder extraordinari. Treballa de carter i té l'habilitat de generar sons ultrapoderosos que fa servir per sortir sense ferides de situacions difícils, com ara gossos que s'entesten en prendre-li les cartes... El primer capítol, titulat Nifty Trick (truc enginyós) arrenca quan la Companyia s'apropa a aquest personatge amb la intenció de capturar-lo i fer-lo servir per als seus experiments. El pots veure amb subtítols a continuació

Categoria: General
Escrit per: Toni de la Torre
No et va agradar com va acabar la temporada? Preferiries que en Nathan no hagués mort? Et preguntes què hauria passat si en Peter no hagués caçat al vol la càpsula amb el virus? Si has contestat afirmativament a les tres preguntes, has de donar un cop d'ull al final alternatiu d'Herois, que ha d'aparèixer als extres de l'edició en DVD però que ja s'ha filtrat a Internet. Aquest final alternatiu va ser candidat a definitiu durant mesos i la idea era que la trama de la tercera temporada fos el món afectat pel virus.

Finalment, i tenint en compte que la trama del virus no havia entusiasmat gaire als fans, es va decidir tallar-la al acabar el volum 2 amb el final que hem pogut veure a TV3. De totes formes hi ha un sector de seguidors que haurien preferit aquest final alternatiu apocalíptic al que finalment ha acabat passant. Tens curiositat per saber què hauria passat si les coses haguessin estat una mica diferents? Aquí tens el final alternatiu d'Herois:T'agrada més aquest o el final definitiu?
Categoria: General
Escrit per: Toni de la Torre
Sylar

I encara que al final no ha tingut un paper gens rellevant en el conflicte amb el virus, la darrera imatge que ens va deixar el capítol de dijous va ser la d'en Sylar, abatut en un carreró (suposo que després d'una aferrissada lluita amb l'Elle) i demostrant que ha recuperat els seus antics poders. No només aconsegueix regenerar les seves ferides, sinó que atrau una llauna amb el poder de la ment. La seqüència pertany ja a la tercera temporada, la qual cosa deixa clar que a en Sylar encara li queden moltes maldats per fer.

De tots els personatges de la sèrie per mi continua sent el més imprescindible. Cada vegada que apareix omple la pantalla de tensió. Per això, encara que la seva trama a la segona temporada ha estat força fluixa, el personatge gairebé no ho ha notat, a diferència d'altres casos com el d'en Hiro, del que m'esperava més en el seu periple pel Japó feudal i que ha perdut part de l'encant humorístic que tenia a la primera temporada. El Volum 3 ens portarà un Sylar renovat i en plena forma. Quines ganes de veure'l en acció!

Categoria: General
Escrit per: Toni de la Torre
Adam enterrat

L'Adam va acabar la temporada tancat en un taüt, però no mort. En Hiro aconsegueix donar-li una lliçó i empresonar-lo a dos metres sota terra. "Així no podrà fer res dolent", diu el japonès. Però serà aquesta una prisó prou poderosa per a l'Adam? Alguna cosa que em diu que convencerà a algú perquè l'alliberi i aviat tornarà a ser entre nosaltres. De moment, però, el perdrem de vista. Però no te'n refiis, que segur que prepara un nou pla per venjar-se d'en Hiro i de la Companyia...La Nikki no va acabar en cap taüt, però aquest és el seu destí més possible. Atrapada en un incendi i envoltada pel foc, va ser víctima d'una explosió mortal de la que no en podria haver sobreviscut de cap de les maneres. Tot apunta a que aviat veurem el seu enterrament i que en Micah es quedarà al càrrec de la Mònica. Amb ella perdem un altre dels herois que ha estat amb nosaltres des del primer dia. De ben segur que els seus seguidors la trobaran molt a faltar.

© Televisió de Catalunya, CCRTV Interactiva, S.A