Escrit per: Gran Recorregut
Formatge
Formatgeria Mas d’Eroles
25797 Adrall, Alt Urgell
www.masderoles.com

» Text complet

Categories: Receptes
Escrit per: Gran Recorregut
Recepta - Trinxat
Fonda Cal Fuxet
Carrer de les Fonts s/n
25726 Aransa
www.calfuxet.com

El trinxat de muntanya és el plat més conegut de la comarca de la Cerdanya i fins i un dels més coneguts del pais. Aquest plat de rep molts noms: col i patata amb rosta, camamilla i baiton, canamillana, cànem i llana, col i trumfes amb suc de rosta, trinxat de patata i col o verdura aixafada.
Aquest és un plat molt conegut que tohom pot cuinar a casa seva, el secret, com ens explica la Núria és que els ingredients siguin bons.

» Text complet

Categories: Receptes
Escrit per: Gran Recorregut
GRP11 - Coulant
Restaurant Sala
Passeig de la Pau, 27
08600 Berga
www.restaurantsala.com
El Berguedà és una comarca boletaire i el Restaurant Sala de Berga és molt conegut pels seus innovadors plats amb bolets. Fa temps que en Miquel i la seva filla Isabel presenten postres cuinats amb bolets i amb gustos i textures innovadores.

» Text complet

Categories: Receptes
Escrit per: Gran Recorregut
GRP10 - Recepta
CREMA DE REMOLATXA AMB SAÜC I MATÓ
Fonda Xesc
Plaça Roser,1
17531, Gombrèn
www.fondaxesc.com
La Fonda Xesc és una històrica casa del 1730 que sempre ha estat la fonda del poble. L’any 2009, aquesta fonda va rebre una estrella Michelin que manté, per tercer any consecutiu. La Fonda Xesc té la única estrella Michelin de la comarca del Ripollès.

» Text complet

Categories: Receptes
Escrit per: Gran Recorregut
recepta: ESTOFAT AMB POLTRE, TRUMFES DE LA VALL DE CAMPRODON I CAMA-SECS
ESTOFAT AMB POLTRE, TRUMFES DE LA VALL DE CAMPRODON I CAMA-SECS
Mas el Sunyer, s/n
17867, Beget
www.maselsunyer.com
Aquesta és una recepta molt típica del Ripollès, cuinada amb productes de la comarca, es com posar-se el Ripollès a la boca!

» Text complet

Categories: Receptes
Escrit per: Gran Recorregut
Empedrat de Fesols de Santa Pau i bacallà
Empedrat de Fesols de Santa Pau i bacallà
Col.lectiu de cuina volcànica
Restaurant hostal els Ossos
Ctra. De Santa Pau, 34
17812 Batet de la Serra
www.hostalelsossos.com

La cuina volcànica és una cuina apassionada basada en els usos gastronòmics mes arrelats a la comarca de la Garrotxa. El col.lectiu creu en la necessitat de representar, defensar i promocionar el territori i tota la seva àrea agroalimentària.

» Text complet

Categories: Receptes
Escrit per: Gran Recorregut

Tàrtar de verdures amb tres textures d’all i caviar d’arengada
Restaurant La Banyeta
Carretera Girona-Banyoles, km11
Palol de Revardit, Girona
www.labanyeta.com
Gairebé sempre veiem l’all com un complement, al restaurant la Banyeta tracten l’all com una verdura més.

» Text complet

Categories: Receptes
Escrit per: Gran Recorregut

Botifarra de Perol cruixent amb puré de mongetes
Restaurant Can Jeroni, del col.lectiu Cuina del Vent
C/Castelló d’Empúries, 36
Figueres
www.cuinadelvent.com

» Text complet

Categories: Receptes
Escrit per: Gran Recorregut
Maridatge de vins - Recepta
MARIDATGE DE VINS
Can Xiquet
www.canxiquet.com

Els vins, avui en dia, són un complement del menjar, arrodoneixen el gust dels aliments, per això us proposem un maridatge d’un vi blanc de garnatxa amb l’esqueixada de bacallà i d’un vi negre de criança amb un entrecot de vedella.I si el rerefons d’aquest maridatge és el paissatge de l’Empordà, ja tenim un maridatge perfecte.

» Text complet

Categories: Receptes
Escrit per: Gran Recorregut
Recepta - Suquet de peix
SUQUET DE PEIX
Pescaturisme Cap de Creus
http://pescaturismecapdecreus.wordpress.com

El suquet té el seu origen als pobles mariners, on els pescadors, un cop acabada la feina, cuinaven un menjar senzill i nutritiu pel que feien servir els peixos que havien quedat malmesos durant la pesca.

» Text complet

Categories: Receptes
  Anterior