TV3iTV3i és el servei de Televisió de Catalunya que engloba tots els continguts interactius que s'ofereixen a traves dels diferents suports de televisió interactiva:

TDT

L'oferta de continguts és molt amplia i variada. Des dels serveis permanents com són les notícies, la programació, el temps, el trànsit, etc. (que estan en antena 24 hores al dia, 7 dies a la setmana) a serveis sincronitzats amb l’emissió que amplien i complementen informació relacionada amb la programació. Entre d’altres serveis, es poden consultar les receptes dels programes de cuina, les adreces d’interès d’alguns programes d’entreteniment, informació sobre els temes que estan en preparació i formes de participació, estadístiques en les retransmissions esportives o els missatges d’opinió que el públic envia als diferents programes, etc. Durant la franja horària infantil i juvenil també s’emeten diversos jocs interactius.

Windows Media Center

TV3i està present a la plataforma Windows Media Center des del seus inicis, amb notícies les 24 hores del dia i els 7 dies de la setmana. També hi podem trobar les actualitats de Televisió de Catalunya amb informació sobre els programes i les sèries de Televisió de Catalunya. Destaquem el 3alacarta, servei de vídeo a la carta amb una oferta molt variada de vídeos a una qualitat alta (500 Kbps).