Fer donacions des de qualsevol lloc del món amb connexió a internet, seguir el recompte del marcador de diners recaptats, informar-vos sobre les activitats que es duran a terme arreu de Catalunya o informar-vos sobre les lesions medul·lars i cerebrals adquirides ja està a l’abast de tots els usuaris de telèfons iPhone i Android. Per a això només cal que us instal·leu l’aplicació gratuïta de “La Marató”, que ja està disponible tant a iTunes com a l'Android Market.

El servei que Sixtemia, Televisió de Catalunya i CCRTV Interactiva han desenvolupat per al programa solidari de TV3 permetrà també, en la versió iPhone, seguir l’emissió en directe de la dinovena edició del programa el proper 19 de desembre. Aquest any, destinada a sumar esforços contra les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

Els usuaris que no disposeu d’iPhone o d’Android també podreu fer donacions per a “La Marató” a través de qualsevol telèfon mòbil amb connexió a internet, des de la pàgina m.tv3.cat/marato i fins a l’1 de gener del 2011.


Entre les altres aplicacions que TV3 ha estrenat per a telèfons intel·ligents, destaquen la de “TV3 en directe”, que supera les 170.000 descàrregues, la del joc d’”El gran dictat”, descarregada més de 17.000 vegades, o la de “TV3 per a l’iPad”, que permet veure el senyal en directe del canal internacional de TV3 i el 3/24, a més d’accedir als vídeos sota demanda del 3alacarta. Més de 15.000 persones disposen ja d’aquest servei.