Arriba l’aplicació de l’iPhone per als addictes a la llengua! Després de l’èxit del programa per televisió i per internet, el joc d’“El gran dictat” salta a la pantalla de l’iPhone disposat a posar a prova la destresa lingüística dels jugadors i a ajudar-los a destrossar una miqueta menys el català.

A l’aplicació, l’usuari s’enfronta amb cinc nivells de dictat diferents que van augmentant progressivament de dificultat. Quan el jugador acaba la partida al telèfon mòbil, amb només un clic pot publicar la puntuació obtinguda al Facebook i al Twitter.

A més, els usuaris de l’iPod Touch i de l’iPad també poden jugar a l’aplicació, ja que és del tot compatible amb aquests dos dispositius mòbils. Per jugar-hi, només cal haver-se descarregat l’aplicació a l’iTunes, la botiga d’Apple a internet, però no és necessari que l’usuari estigui connectat a internet.

El joc d’“El gran dictat” és la tercera aplicació per a iPhone que llancen TV3 i CCRTV Interactiva. De la mateixa manera que la de TV3 en directe i la de “Crackòvia”, l’aplicació d’“El gran dictat” és totalment gratuïta.