El servei de vídeo sota demanda de TV3, el 3alacarta, estarà present en els primers aparells Bravia de Sony amb connexió a internet que surten a la venda aquesta setmana. TV3 serà la primera televisió d'Espanya en incorporar la seva oferta a les noves games de la firma japonesa.

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) està arribant a acords amb els principals fabricants d’electrònica de consum per portar el 3alacarta al màxim d’aparells possibles de les noves games de televisors que ofereixen ja aquesta opció.

D’aquesta manera, TV3 i el seu servei 3alacarta s’incoporen ja des de bon començament al que és una clara tendència del panorama audiovisual: connectar els televisors a la xarxa per oferir, entre d’altres serveis, vídeos sota demanda que els espectadors podran veure quan vulguin, tantes vegades com vulguin, sense horaris i asseguts al sofà.

CCRTV Interactiva ha desenvolupat una aplicació per als televisors Sony Bravia que compten amb Internet Sony Bravia Video. Posa a l’abast dels usuaris els vídeos més destacats del 3alacarta, el llistat dels més vistos durant les últimes 24 hores, els últims capítols emesos de sèries, així com els vídeos d’una variada selecció de programes de TV3 (informació, entreteniment, sèries, infantil, divulgació, etc.)

El servei que s’ha desenvolupat per a Sony Bravia és també accesible a través dels reproductors de Blu-Ray ( el DVD d'alta definició ideat per Sony) amb connexió a internet.

3alacarta anirà ampliant la seva presència en diferents marques de televisors per arribar al màxim d’aparells possible. Ja s’ha arribat a un acord per estar en l’oferta de Net TV dels televisors de Phillips i properament s’aniran tancant acords amb diferents fabricants.