Com sabeu, l'entrada en vigor de la nova normativa dels SMS Premium -aquells que permeten participar en concursos, sortejos i programes de ràdio i televisió, o descarregar continguts- obliga a fer alguns canvis en els serveis que oferim. A partir d'aquest 27 de novembre hem d'afegir una xifra més als nostres números de participació. A més, hi ha alguns continguts que ja no estaran disponibles.

Així queda tot plegat:

- A partir del dia 27 (inclòs) ja no seran descarregables els sonitons ESTIU, TRES i TARDOR.

- El número curt de participació serà el 27033 i tindrà un cost d'1,39 euros (IVA incl.). Diversos espais de Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio es troben en aquest cas. Exemples? "Els matins", "Divendres", "El matí de Catalunya Ràdio"...

- El número curt dels sonitons de Movilisto és el 37755 i el cost és de 4 euros (IVA incl.) Els reconeixeràs perquè tenen un TVCSONITO davant del codi de descàrrega. Es descarregaran a un sol sms. En aquest cas es troben frases emblemàtiques del "Crackòvia" com "Iniesteee", "Laporta demissió" o "Lo puto gusiluz".

- El número curt dels politons i fons de Movilisto és de 27300 i el cost és de 1,392 euros (IVA incl.). Es continuaran descarregant a un sol sms. Alguns casos són les sintonies de "Bola de Drac Z", "Shin-Chan" o de l'històric "Magnum".

Tot plegat és una millora en els drets dels consumidors, que ara sabran prèviament el cost del missatge abans d'enviar-lo gràcies a la primera xifra que s'afegeix al número. A més, les baixes són molt més senzilles: l'usuari només haurà d'enviar la paraula "baixa" i l'empresa haurà de procedir de manera immediata.

També heu de tenir en compte que els canvis afecten els productes anunciats en missatges anteriors:

- "Hostie... però si ets lo puto crackotò!"

- Regala'ns el teu Sant Jordi

- “On”? Al teu mòbil!