El 3alacarta continua ampliant la seva oferta de continguts. Després d’obrir tot l’arxiu i fer-lo d’accés gratuït, ara ha incorporat una pàgina de continguts en alta definició (HD). Ja s’hi poden veure resums i fragments d’“Els Pirineus des de l’aire”, “Km33”, “Els diaris de Pascal” o "El tresor del setè camió", així com els tràilers promocionals de “Serrallonga”. Al llarg del 2009 s'incorporaran progressivament més programes.

L’HD suposa un augment substancial tant de la qualitat de vídeo —fins a sis vegades més de resolució d’imatge— com d’àudio. És, doncs, una nova experiència en el consum de productes audiovisuals. El “3alacarta” permet l’usuari escollir entre els dos sistemes d’alta definició: 720 o 1080.

A més a més, i perquè la velocitat de connexió a internet no sigui un impediment per a ningú, el servei de vídeo a la carta de TV3 ofereix dues possibilitats de consum d’aquests continguts: via “streaming”, que permet veure el vídeo directament a la pàgina web —un sistema apte per a les connexions més potents— o via descàrrega —recomanada per a les connexions més lentes—. D’aquesta manera, tothom podrà tenir una bona experiència d’usuari.