"Els diaris de Pascal" és la primera novel·la històrica catalana de la televisió. El fotògraf Pascal Danglà n'és el jove protagonista i serà el vincle entre la realitat i la ficció en aquesta docusèrie. Des de CCRTV Interactiva, hem desenvolupat el projecte multiplataforma que portarà "Els diaris de Pascal" al web, a la TDT, al Media Center i al mòbil.

Des del portal elsdiarisdepascal.cat l'espectador podrà consultar tota la documentació –biografies, entrevistes, cronologia i fotografies- que ha nodrit aquesta sèrie documental sobre la Catalunya dels anys 30. Les memòries de Pascal es podran llegir al web a través d'un blog i, a més, es podran visionar els capítols sencers de la sèrie, i també les entrevistes amb els autèntics protagonistes. Els usuaris també podran dir-hi la seva a través de la secció "Participa", on s'esperen opinions i vivències de tota la gent que vulgui compartir-les.

A través del Media Center, s'han fet esforços tant a nivell de disseny com a nivell de continguts perquè no hi hagi cap diferència amb el web. De manera que l'únic canvi és la mida dels elements, per adaptar-nos al suport televisiu. Aquesta plataforma presenta amb "Els diaris de Pascal" una novetat important: la possibilitat, per primera vegada, d'interactivitat a través del comandament a distància. L'espectador pot contribuir a les opcions de participació amb un teclat virtual.

A la TDT es poden consultar els textos d'"Els diaris de Pascal", els esdeveniments destacats a la cronologia de l'època i les biografies dels protagonistes. A més, el joc de preguntes i respostes sobre la sèrie i el moment històric en què transcorre posa a prova la memòria dels espectadors.

Els resums dels episodis i dels fòrums de la sèrie són accessibles a través del telèfon mòbil.