Categoria: M˛bils
Escrit per: Serveis Interactius
xahrazad a l'iPhoneNomÚs prems un botˇ i ja estÓ. FÓcil, simple i gratu´t. A partir de l'1 de juny, escoltar qualsevol emissora del grup de Catalunya RÓdio per l'iPhone serÓ mÚs senzill que mai. Estrenarem la nova aplicaciˇ que permet escoltar arreu del mˇn el directe de la rÓdio nacional de Catalunya. I hi tindrÓs accÚs directe, immediat, a travÚs d'un botˇ.

La nova aplicaciˇ, que es podrÓ descarregar de manera gratu´ta a la botiga iTunes, no Ús una en realitat, sinˇ 10 aplicacions diferents, una per a cadascuna de les emissores del grup, amb el color corporatiu de cadascuna. A la imatge podeu veure l'exemple de Xarahzad. .

» Text complet

Categoria: M˛bils
Escrit per: Serveis Interactius
Ets fora de casa i, de sobte, recordes que aquella mateixa nit emeten per TV3 un programa que volies veure. Precisament aquesta nit, que has quedat per prendre alguna cosa i sopar en sortir de la feina. Ni el veurÓs ni podrÓs passar per casa per programar-ne l'enregistrament. Ara TV3, CCRTV Interactiva i Orange t'ofereixen una soluciˇ: ordena la gravaciˇ al teu ordinador a travÚs del m˛bil. Siguis on siguis i en el moment que vulguis.

Aix˛ Ús possible grÓcies la zona TV3 d'Orange Cat, el primer portal d'internet m˛bil en catalÓ de l'operador francŔs. El procÚs Ús senzill: l'usuari ha de descarregar una aplicaciˇ al seu ordinador personal i associar-la al seu m˛bil una ˙nica vegada. Quan es vulgui enregistrar alguna cosa, nomÚs cal entrar al portal, consultar la graella i enviar una ordre associada a travÚs del m˛bil. I l'usuari trobarÓ el programa ja enregistrat al PC de casa. .

» Text complet

Categoria: M˛bils
Escrit per: Serveis Interactius
schusterL'estrena dels "crackotons", els sonitons del programa "Crack˛via", disponibles des del passat dilluns, 2 de febrer, ha tingut un protagonista destacat. Es tracta del gag protagonitzat pel Carles Puyol de mentida, que se sorprŔn en veure la lluentor d'AndrÚs Iniesta en plena foscor. "Inieste, hostie... per˛ si ets lo puto Gusiluz" (escoltar-lo en wma) ha estat, de llarg, la sintonia mÚs descarregada pels usuaris.
.

» Text complet

Categoria: M˛bils
Escrit per: Serveis Interactius
Molts experts opinen que els continguts per a dispositius m˛bils sˇn el futur real de les noves tecnologies. La generalitzaciˇ de la connexiˇ 24/7 i m˛bils cada vegada mÚs potents en sˇn les claus. NomÚs falta disposar dĺuna oferta s˛lida en matŔria de continguts. I Ús precisament aquest lĺobjectiu dels nous portals per a m˛bils que posa en marxa la Corporaciˇ Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) amb lĺestrena dels nous llocs de TV3, Catalunya RÓdio i Elsesports.cat: m.tv3.cat, m.catradio.cat i m.elsesports.cat, respectivament.

La idea Ús que els usuaris puguin consultar la informaciˇ de TV3, Catalunya RÓdio i Elsesports.cat en qualsevol lloc i moment, nomÚs connectant el m˛bil a internet. I per a aix˛ sĺhan preparat tres complets portals optimitzats per a cada m˛bil: el servei reconeix automÓticament el dispositiu de cada usuari i li serveix el contingut que sĺhi adapta millor depenent de les seves caracterÝstiques.

AixÝ, el ciutadÓ pot veure des del seu telŔfon vÝdeos del 3alacarta, que es publiquen simultÓniament al web i al portal m˛bil; consultar la programaciˇ de Televisiˇ de Catalunya, o obtenir informaciˇ dels programes que s'hi emeten, entre altres serveis. .

» Text complet

Categoria: M˛bils
Escrit per: Serveis Interactius
Avui hem presentat una versiˇ del web d'iCat fm adaptat per a l'iPhone (m.icatfm.cat coincidint amb el llanšament a l'estat espanyol d'aquest producte. El nou portal d'iCat fm per a iPhone ofereix en temps real continguts relacionats amb el que sona per l'emissora, com la lletra de la canšˇ, la imatge de la portada del disc o dades sobre l'intŔrpret. AixÝ mateix, el portal permet consultar la programaciˇ d'avui i demÓ i, com a novetat destacable, inclou l'opciˇ de reproduir els arxius dĺalguns espais i programes de l'emissora. .
Categoria: M˛bils
Escrit per: Serveis Interactius
El portal de notÝcies 3cat24.cat i el portal de vÝdeo TV3minuts.cat ja disposen de les noves versions m˛bils optimitzades per a l'iPhone d'Apple i l'iPod Touch, on es poden consultar els principals serveis que ofereixen els webs. A banda dĺaquests dos portals i pels pr˛xims dies, estem preparant una versiˇ del portal m˛bil d'iCat fm que permetrÓ obtenir informaciˇ relacionada amb el que estÓ sonant a lĺemissora.

Aquests serveis per a m˛bils ja es poden consultar en prop de 2.000 models de terminals, adaptant en cada cas els continguts a les caracterÝstiques i possibilitats de cadascun dels aparells. La creaciˇ de la versiˇ dĺaquests webs per a l'iPhone i l'iPod Touch Ús un pas endavant en la navegaciˇ per a dispositius tÓctils. .
Categoria: M˛bils
Escrit per: Serveis Interactius
A Pera PicadaHem estat presents al Mobile World Congress, aquest esdeveniment que ha colĚlapsat els hotels de Barcelona i que s'ha celebrat de l'11 al 14 de febrer. La Corporaciˇ Catalana de Mitjans Audiovisuals hi ha presentat totes les seves novetats en el camp de tecnologies m˛bils, entre les que destaca la versiˇ per a m˛bils del portal de vÝdeo TV3minuts, la producciˇ de la primera sŔrie per a m˛bils de TV3, "A Pera picada", i les aplicacions interactives dels canals digitals de la TDT adaptades per a m˛bil i desenvolupades conjuntament amb Orange.

Aquests serveis, que hem estrenat fa poc, se sumen a la ja coneguda versiˇ de butxaca del portal de notÝcies 3cat24, en quŔ es poden consultar les notÝcies mÚs recents, les previsions del temps, la borsa o descarregar-se en MP3 l'˙ltim butlletÝ disponible dels informatius. .

24/01/2008: M˛bils

Categoria: M˛bils
Escrit per: Serveis Interactius
M˛bilsCCRTV Interactiva gestiona els canals de participaciˇ per m˛bil dels programes de TVC i Catalunya RÓdio, i ofereix un ampli ventall de serveis: accÚs al portal m˛bil WAP, alertes informatives, participaciˇ en diversos programes, descÓrregues de melodies, fons de color, jocs, etc. TambÚ desenvolupa projectes pioners com lĺemissiˇ de TV3 per telefonia m˛bil de tercera generaciˇ. .
PÓgina anterior