temps d'aventuraEls vídeos del programa “Temps d’aventura”, que podeu trobar al seu espai del YouTube, disposen ara de noves prestacions. La primera és que n’hi ha molts en alta definició (HD, les sigles per al terme en anglès), qualitat que permet apreciar molt millor les espectaculars escenes que exhibeix el programa.

La segona novetat facilita que els internautes amb deficiències auditives i també els no catalanoparlants puguin també gaudir de l’espai, un dels més veterans de la graella de Televisió de Catalunya. Es tracta d’un servei de subtitulació simultani que permet seguir tot allò que es diu al programa.

A més, el subtitulat està disponible en diversos idiomes. Des dels que compten amb més parlants al món, com l’anglès, l’àrab o el castellà, fins a altres més modestos des del punt de vista quantitatiu, com el búlgar, el suec o el lituà.

Activar qualsevol de les noves prestacions és molt senzill. Per si no us en sortiu, el portal Elsesports.cat ha elaborat unes instruccions molt clares que us serviran de guia.