Elsesports.cat ha canviat la cara, amb una nova imatge, més moderna i intuïtiva. El web manté l’actual oferta informativa, però ara la complementa amb la incorporació d’infografies que aporten valor afegit a les notícies. També s’incrementa l’oferta de vídeo gràcies a l’adquisició dels drets per emetre per internet els resums dels partits de la Lliga ACB de bàsquet. A més a més, s’amplia el servei de resultats i estadístiques en línia i es crea una secció de reportatges per reforçar la informació del dia a dia.

El web té vincles als espais esportius de TVC i Catalunya Ràdio i aquests tenen una presència molt més visible al nou elsesports.cat, i se'n facilita la interacció amb els espectadors i oients. A més d'aquesta interacció, ara l'usuari podrà ser protagonista al portal, amb la seva participació a la secció "Jo hi vaig ser", que permet a qualsevol que hi estigui registrat enviar vídeos i fotos perquè apareguin al web i en alguns casos per televisió. La intenció és enfortir la comunitat que s'ha construït al voltant del portal, que en 5 anys ha superat els 130.000 usuaris registrats. A banda, també hi tenen una presència destacada personatges de l'àmbit esportiu que aportaran la seva visió des del seu blog personal, com és el cas de Pichi Alonso.

El portal, seguint la línia de la resta de webs de la casa, també aposta pels widgets. Els usuaris podran posar a la seva web les últimes notícies (generals o temàtiques -barça, espanyol, bàsquet, motos...-). I també els últims resultats de futbol, actualitzats el moment. En aquest últim cas, també hi ha una versió per instal·lar a l'ordinador i no haver d'obrir el navegador per consultar com estan els resultats i classificacions de Primera i Segona Divisió.