Arxius

Estas veient: agost 2008
Categoria: Internet
Escrit per: Serveis Interactius
Elsesports.cat ha canviat la cara, amb una nova imatge, més moderna i intuïtiva. El web manté l’actual oferta informativa, però ara la complementa amb la incorporació d’infografies que aporten valor afegit a les notícies. També s’incrementa l’oferta de vídeo gràcies a l’adquisició dels drets per emetre per internet els resums dels partits de la Lliga ACB de bàsquet. A més a més, s’amplia el servei de resultats i estadístiques en línia i es crea una secció de reportatges per reforçar la informació del dia a dia.

El web té vincles als espais esportius de TVC i Catalunya Ràdio i aquests tenen una presència molt més visible al nou elsesports.cat, i se'n facilita la interacció amb els espectadors i oients. A més d'aquesta interacció, ara l'usuari podrà ser protagonista al portal, amb la seva participació a la secció "Jo hi vaig ser", que permet a qualsevol que hi estigui registrat enviar vídeos i fotos perquè apareguin al web i en alguns casos per televisió. La intenció és enfortir la comunitat que s'ha construït al voltant del portal, que en 5 anys ha superat els 130.000 usuaris registrats. A banda, també hi tenen una presència destacada personatges de l'àmbit esportiu que aportaran la seva visió des del seu blog personal, com és el cas de Pichi Alonso.

El portal, seguint la línia de la resta de webs de la casa, també aposta pels widgets. Els usuaris podran posar a la seva web les últimes notícies (generals o temàtiques -barça, espanyol, bàsquet, motos...-). I també els últims resultats de futbol, actualitzats el moment. En aquest últim cas, també hi ha una versió per instal·lar a l'ordinador i no haver d'obrir el navegador per consultar com estan els resultats i classificacions de Primera i Segona Divisió.

22/08/2008: Widgetitzant els webs

Categoria: Internet
Escrit per: Serveis Interactius
Des que vam publicar el widget per escoltar les emissores de Catalunya Ràdio des de qualsevol web, hem continuat afegint nous components a la família dels widgets dels nostres webs. L'últim, el germà bessó del primer: la versió d'escriptori del widget ràdio. Amb aquest no farà falta obrir el navegador per connectar-se en línia amb les emissores de Catalunya Ràdio. Funciona com un programa qualsevol. Des de Windows, Mac o Linux.

Però hi ha molts més widgets per instal·lar als webs. A tv3.cat amb l'actualitat televisiva i els últims vídeos. Al 3cat24.cat, amb les darreres notícies. A elsesports.cat, amb l'actualitat esportiva, dividida per esports (i amb els clàssics Barça i Espanyol). I també n'hi ha per al blog de "Polònia" i per aquest blog, amb les novetats de CCRTV Interactiva.
Categoria: Internet
Escrit per: Serveis Interactius
Hem estrenat el web del programa "Play", que servirà per posar en pràctica l’anglès també des d’internet. La pàgina incorpora sis jocs per aprendre i repassar els coneixements de l'idoma jugant. "Choose the answer", "Numbers and spelling", "The wicked film", "Fill the blanks" i "The hangman" són els títols dels jocs.

A "Choose the answer", parant atenció a la cançó que sona, cal respondre a una pregunta relacionada. "Numbers and spelling", per la seva banda, fa preguntes en anglès que cal contestar escrivint la resposta en l’espai habilitat. També funciona de la mateixa manera el joc de "The wicked film", però en aquest cas el contingut del joc és vídeo. Cal escriure quina paraula del guió de la pel·lícula no té sentit. A "Fill the blanks", per la seva banda, sona una cançó on falten tres paraules i cal triar quines són d’entre les sis que es proposen. I per últim, "The Hangman", el clàssic penjat.
Categoria: Internet
Escrit per: Serveis Interactius
El programa concurs "Objectiu pastorets" ha posat en marxa el procés de selecció de candidats per representar per Nadal "Els pastorets" al teatre Poliorama. La sol·licitud per participar en el càsting es fa a través del formulari disponible a pastorets.cat, que estarà publicat fins al 14 de setembre o fins que s'assoleixi un màxim de 700 candidats. Els procés de càsting es farà durant la segona quinzena de setembre.

Els interessats a participar en el procés han d’escollir quin personatge volen interpretar (pastoret, verge Maria, sant Josep, diable, àngel o els que entren dins la categoria d'"altres"), omplir el formulari corresponent i adjuntar una foto, preferiblement caracteritzat com el personatge que es vol interpretar. Al web del programa que hem preparat, s'explica l'objectiu del concurs i es poden consultar les dades i les dates del procés de selecció de candidats a representar "Els pastorets".