Escrit per: Generació digital


T'ho expliquem pas a pas.I també entrevistem a l'escriptor del llibre EL QUINTO ELEMENTO, espionaje, ciberguerra y terrorismo, una amenaza real y inminente, Alejandro Suárez. El nostre col·laborador Albert Garcia que ens farà una crònica sobre el concert de l'Auditori The Legend of Zelda: Symphony of the Goddesses i a més, com cada setmana contestarem les preguntes que els nostres oients ens han enviat durant la setmana.Aquí te'l pots descarregar directament.
Podeu sindicar-vos al nostre podcast o a iTunes.


Categories: GD radio
Escrit per: Generació digital
Aquests són els antivirus gratuïts més populars i coneguts. Ofereixen paquets de seguretat molt complets que van més enllà de la detecció de virus, i ajuden a protegir el vostre ordinador de “cookies” malicioses, programes espia, etc... A més molt d'ells tenen opcions de pagament per aconseguir una protecció dels nostres sistemes que vagi més enllà d'una cobertura bàsica. Per exemple, en alguns casos, l'antivirus pot detectar el virus en el nostre ordinador i posar l'arxiu en quarentena, però només podrà desinfectar-lo en la versió de pagament.

EOS

AVAST

KASPERSKY

PANDA

MCFEE

AVG

BITDEFENDER

Antivirus de Pagament


ESET Smart Security

NORTON


TREND MICRO Internet SecurityAVG Internet Security


Anti Spyware

Existeix un conjunt molt particular de “malware” o “programes maliciosos” i són els programes espia i els que segresten el navegador web. Hi ha eines dissenyades específicament per lluitar contra aquests petits programes que es fiquen al vostre ordinador gairebé sempre a través de la vostra navegació per internet i que us canvien la pàgina d’inici, us bombardegen amb finestres emergents o envien dades de la vostra navegació a servidors remots sense el vostre consentiment.

www.safer-networking.org
www.superantispyware.com
Categories: GD TV
Escrit per: Generació digital


Aquesta setmana, parlem en directe amb el creador d'Apalabrados, Máximo Cavazzani, en relació al seu nou joc Reinos Preguntados. A més, coneixerem novetats del Sonar+D i, entre moltes d'altres consultes entrevistarem al responsable de la RetroBarcelona que arriba a la seva tercera edició i que reuneix tots els nostàlgics dels pinballs, els videojocs i la informàtica clàssica.Aquí te'l pots descarregar directament.
Podeu sindicar-vos al nostre podcast o a iTunes.
Categories: GD radio
Escrit per: Generació digital
Ens apropem a l’exposició ‘+Humans, el futur de la nostra espècie’, del CCCB de Barcelona, que tracta sobre possibles millores de l’espècie, robòtica i fins i tot dispositius que canvien la percepció humana. Aprofundim en una de les notícies més destacades del panorama audiovisual a internet, l’arribada a casa nostra de la plataforma Netflix. L’actor, còmic i presentador Carlos Latre ens confessa que és un autèntic amant de les noves tecnologies, i coneixem l’empresa Specialisterne, una consultoria informàtica que dóna formació i feina a persones que tenen un trastorn de l’espectre autista.I a continuació tots els vídeos del programa!

» Text complet

Categories: GD TV
Escrit per: Generació digital


Aquesta setmana, expliquem quins estudis es poden fer a Catalunya per dedicar-se al món dels videojocs, de quina forma podem passar els contactes quan passem d'un telèfon Android a un d'Apple, en què consisteix el nou canal de pagament Youtube Red i entre moltes d'altres coses, quina és la situació actual de l'aprenentatge col·laboratiu.Aquí te'l pots descarregar directament.
Podeu sindicar-vos al nostre podcast o a iTunes.
Categories: GD radio
Escrit per: Generació digital
Safecity és una web que va sorgir a Bombai i que recull en un mapa col·laboratiu el testimoni anònim de noies que han patit assetjaments o violència sexual en espais públics. En aquest programa també fem una selecció de jocs taquicàrdics i coneixem un seguit de gent que es dedica a trinxar, literalment, telèfons mòbils. Per compensar tanta tensió, repassem recursos i apps que hi ha per ajudar-nos a meditar i a relaxar-nos i ens interessem per Glovoapp, un aplicatiu per fer encàrrecs de manera col·laborativa.I a continuació, tots els vídeos del programa.

» Text complet

Categories: GD TV
Escrit per: Generació digital


En aquesta edició parlem si és possible poder silenciar converses a twitter i també debatrem si és més bon heroi l'Indiana Jones o Nathan Drake del vídeojoc Uncharted. A més coneixem tots els detalls del festival MIRA, Live Visual Arts Festival que se celebra la setmana vinent.Aquí pots escoltar el programa sense descarregar-lo.
I recorda que aquí tens l'rss i aquí l'iTunes.
Categories: GD radio
Escrit per: Generació digital

Categories: GD TV
Escrit per: Generació digital

Als sistemes informàtics que poden gestionar més d'un usuari - i això vol dir avui en dia gairebé tots el que trobem a PC i MAC ( Windows, Linux i OSX) - existeix una persona amb autoritat per administrar el sistema. Per seguretat, els usuaris normals no tenen permisos per accedir a tots els programes ni a totes les carpetes. D'aquesta manera s'evita que per error un usuari sense coneixements es pugui esborrar un arxiu essencial i posar en risc el sistema. Però sempre ha d'existir un anomenat "súper usuari" que ha de poder fer canvis importants i necessita els permisos d'administrador o en anglès "root".

Ens els smartphones succeeix quelcom semblant, ja que per dintre els sistemes operatius Android i iOS no deixen de ser mini-ordinadors. Nosaltres com a propietaris del telèfon podem instal·lar aplicacions i esborrar aplicacions, però no podem esborrar carpetes essencials ni posar en risc l'ús del telèfon. Per què? Perquè no tenim permisos d'administrador.

Això fa impossible accedir a funcionalitats de l'aparell que el sistema del fabricant no usa, esborrar aplicacions instal·lades per la companyia telefònica que no ens interessa tenir ocupant espai a la memòria, o limitar de manera eficient què fan algunes aplicacions que és el cas que us explicàvem al reportatge.» Text complet

Categories: GD TV
Escrit per: Generació digital
El món de les apps ha desembarcat amb força en el sector culinari. Per això mostrem què fan i com funcionen alguns aplicatius per saber, per exemple, si el peix que volem cuinar és fresc o per prendre pesos i mesures sense balança. Parlem de Labdoo, una plataforma per rehabilitar ordinadors portàtils fets servir i enviar-los a escoles d’arreu del món i posem llum sobre un dels punts més controvertits i foscos de la connectivitat mòbil: la privacitat de les nostres dades i el seguiment continu al qual estem sotmesos. Eduard Farelo respon al nostre test digital i posem a prova algunes de les principals càmeres d’acció esportiva que hi ha al mercat.
I desprès d'aquest salt, teniu tots els vídeos que han sortit al programa!

» Text complet

Categories: GD TV
Següent Anterior

Enllaços patrocinats