Escrit per: Generació digital


Aquesta setmana hem fet un programa especial web amb un munt d'informació que aquí et resumim. Primer de tot el programa sencer, perquè no et perdis cap detall.El Pau Font en les seves Apps de capçalera ens va proposar dues aplis molt diferents una de l'altra.

BCN QUIZ, per Android i iOs.

NAUS i SOLARS, per a Android i iOs.

La Gina Tost, ens descobreix dues iniciatives:

PODCAST REPLAY, amb continguts relacionats amb la música de videojocs.
I un DIY relacionat amb StarWars.I per últim, en Francesc Xavier Blasco, ens parla de llibre-jocs:

"To be or not to be" de Ryan North a Steam.
"The 39 Steps" de John Buchan a Steam.
"Sorcery" d'Steve Jackson per Android.

Categories: GD radio
Escrit per: Generació digital


No et perdis el programa d'aquesta setmana on fem un repàs a fons del Saló del Còmic de Barcelona amb entrevistes als creatius de WonderWoman i, entre moltes altres iniciatives, entrevistes a músics de videojocs amb l'excusa de la exposició sobre The Legend of Zelda al Saló d'aquesta edició.Si vols accedir a tot el material que hem explicat, t'ho facilitem:

Japan Zone.
Comando DS.
Bebookness.
Estudi de les empreses de Barcelona. Barcelona activa.
Inside Abbey Road.
Guitar Hero Live Reveal.
Categories: GD radio
Escrit per: Generació digital

Fem un repàs per algunes tendències còmiques a la xarxa, com els vídeos virals #withoutmusic (sense música) i les ganyotes de la Celka Ojakangas, una jove que imita cares i s’ha convertit en una celebritat. També donem consells i recomanacions per millorar la nostra reputació digital a l’hora de trobar feina a través de les xarxes socials, entrevistem el Sergi Mas al nostre test digital i visitem l’Observatori Fabra i l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya per saber quina tecnologia es fa servir a casa nostra per registrar i estudiar els moviments sísmics.I després del salt, tots els vídeos que han aparegut al programa!

» Text complet

Categories: GD TV
Escrit per: Generació digital


Aquest dissabte vam radiar un programa on vam explicar un munt d'iniciatives catalanes que es fan o que estan a punt de fer-se.
Recupera el programa sencer, la entrevista a Santi Ribera de Fundació.cat o el resum de la Raspberry Jam Barcelona vista per el Francesc Xavier Blasco.Categories: GD radio
Escrit per: Generació digital

En aquest programa us presentem el Teotronico, un robot pianista arribat des d’Itàlia i que és capaç d’interpretar qualsevol peça musical. Parlem amb els creadors d’Eticom, una cooperativa d’usuaris que es vol fer un lloc en el mercat de les telecomunicacions i en Xavi Bosch se sotmet al nostre test digital. També us ensenyem una fotografia infinita i les millors pàgines a internet per perdre el temps.I a continuació teniu tots els vídeos d'internet que heu vist al programa!

» Text complet

Categories: GD TV
Escrit per: Generació digital
Ens hem quedat amb ganes de mostrar-vos més del que Dillon Markey ha fet per recuperar aquest giny del passat i aquí ho teniu!
Recordeu que podeu veure tot el documental d'Ava Benjamin sobre Dillon Markey i el PowerGlove a Vimeo!
Categories: GD TV
Escrit per: Generació digital
Viatjar és més fàcil i econòmic gràcies a internet i a pàgines com Waynabox, que ens proposa anar un cap de setmana a una ciutat sorpresa per 150 euros. El Gerard Quintana ens parla de la seva gran “habilitat” per perdre telèfons mòbils i del seu rècord negatiu: dotze “baixes” en un any. També posem a prova els Jabra Pulse, uns auriculars sense fils que monitoritzen les nostres pulsacions, i coneixem “Tactus”, que permet crear botons físics que apareixen i desapareixen de la superfície de les pantalles.
I a continuació us mostrem tots els vídeos del programa!

» Text complet

Categories: GD TV
Escrit per: Generació digital


Aquest dissabte hem tingut sessió de dues hores del Generació digital. A la primera, hem parlat amb Marga Serra, responsable de NutrApp, una iniciativa que combina la tecnologia amb la nutrició.
Gina Tost, Francesc Xavier Blasco i Pau Font ens descobreixen les millors iniciatives i aplicacions de la setmana i Albert Garcia i Roger Seró, ens parlen de videojocs i iCat.cat.
Aquí pots escoltar el programa sencer i la entrevista a Nutrapp separada ...

A la segona hora hem obert un 'GDDossier' dedicat a les bruixes i bruixots.


Categories: GD radio
Escrit per: Generació digital

Al programa us hem mostrat un fragment. Aquí les teniu les 4 senceres, però n'hi ha moltíssimes més i totes genials al web de les xerrades TED


[] Jane McGonigal: El joc que et pot donar 10 anys més de vida[] Hanna Fry: Les matemàtiques de l'amor[] Edward Snowden: Així és com recuperem Internet[] Rita Pearson: Tots els nens necessiten algú que lluiti per ellsCategories: GD TV
Escrit per: Generació digital
Si esteu buscant cangur o dona de fer feines, a qui demanaríeu referències? Aquests i altres serveis domiciliaris sempre s’han basat en el boca-orella entre la gent del nostre entorn. Són els nostres cercles de confiança.
Ara sembla que els hem eixamplat i que comencem a confiar en internet per trobar algú que es quedi amb els fills o que es faci càrrec de l’àvia. És l’anomenat boca-orella 2.0!

Hem remenat per la xarxa per trobar-ne alguns exemples que us posem a continuació del salt!

» Text complet

Categories: GD TV
Anterior

Enllaços patrocinats