Escrit per: Generació digital

[] SALON ALPIN

Much Better Now from Salon Alpin on Vimeo.[] DNA PORTRAIT

DNA PORTRAIT from TED Blog on Vimeo.[] GOPRO: THE WHIPCRACKER[] NEVER LOSE A FANTASY FOOTBALL BETCategories: GD TV
Escrit per: Generació digital
El vaixell del "Generació Digital" surt a la mar per cončixer la tecnologia que porten les barques de pesca, infla les veles amb el perfil digital d'en Roger Berruezo, el Saļd de "Mar i cel", i ho deixa tot ben gravat a la Cube, la cąmera digital de Polaroid.

Categories: GD TV
Escrit per: Generació digital


Dilluns és el moment de recuperar tot el contingut generat en el programa de Catalunya Rądio si no el vas escoltar en directe. Aquķ te'l posem sencer i en bocinets.

Categories: GD radio
Escrit per: Generació digital

Si l'altre dia parlavem de l'aniversari de la Sega Saturn, també ho ha sigut el de la PS1 la seva gran rival i com que els japonesos són productors inesgotables d'Ovelles Negres no ha sigut difķcil trovar alguns jocs ultra-ximples, perņ de moment em quedo amb la saga per recreatives BISHI-BASHI que va ser versionada per PS diverses vegades.
En format de mini-jocs diversos trobem reptes per competir entre 2 jugadors, cada un més idiota que l'altre. Tenim reptes de menjar fideus, menjar boles que cauen dle cel, preparar comandes d'un fast-food, fer air guitar amb raquetes o escombres o el més al·lucinant de tots: sóm una parella a l'altar de la nostra boda i quan el capellą ens casa correm al més pur estil Track'n'Field - golpejant 2 botons- fins arribar on comencen els bancs dels convidats. Allą apretarem un tercer botó per determinar l'angle de llenēament del pastķs nupcial que volarą fins impactar en la cara d'un dels convidats, cosa que farą que la resta s'aixequi i aplaudeixi. Com més lluny arribi, millor!!
Categories: GD radio
Escrit per: Generació digital


Generació s'emet aquest dissabte de 16:00 a 17:00 a Catalumya Rądio. Presentació Albert Murillo
Categories: GD radio
Escrit per: Generació digital
[] RAIN ROOM

Rain Room at the Barbican from rAndom International on Vimeo.[] TAPIS MAGIQUES

Miguel CHEVALIER Tapis magiques 2014 Casablanca (Version courte, short version) from Claude Mossessian on Vimeo.[] THE PRESIDENT IN 3D[] BALL ROOM FLOOR

Ball Room Floor from Jan Edward Vogels on Vimeo.[] NAVDY[] ENHANCED CELL PHONE OF THE FUTURE

Enhanced Cell Phone of the Future from Snehal Patel on Vimeo.[] MANS EN 3DCategories: GD TV
Escrit per: Generació digital

Aquesta setmana hem tingut robots que freguen, la tecnologia darrera la previsió meteorolņgica, Parlem, l'operadora mņbil virtual catalana, el Perfil digital del Tomąs Molina i "ginys" extrems per posar-nos en forma!


Categories: GD TV
Escrit per: Generació digital
Aquest cap de setmana no hi ha hagut programa per l'antena de Catalunya Rądio perņ si que vam posar a disposició de l'audičncia una edició especial només web on expliquem les novetats de la fira CES de Las Vegas.Categories: GD radio
Escrit per: Generació digital
Des de l'especial compres de Nadal, passant per un programa amb mśsica de covers, un altres de dues hores resumint el millor del 2014 i finalment un GDDossier dedicat a els Sants Innocents i les bromes en temps de xarxa. Recupera'ls tots.

Categories: GD radio
Escrit per: Generació digital


Skylander, Infinity i Amiibo són els noms del 3 sistemes de figures interactives que hi ha ara mateix al mercat. Des de el 2011 quan van sortir les Skylanders, aquesta tendčncia no ha fet més que augmentar i aquestes festes moltes botigues especialitzades tindran prestatgeries plenes de figuretes. Voleu cončixer com són i com s'utilitzen? A #GDCatRądio el Francesc Xavier Blasco us ha explicat les caracterķstiques de cada una d'elles per tal que no tingueu cap dubte a l'hora de fer la vostra carta als Reis!


[] DISNEY INFINITY[] AMIIBO de NINTENDO[] SKYLANDER d' ACTIVISION

Categories: GD radio
Anterior

Enllaēos patrocinats