Després del fantàstic programa cara al públic, l'equip del programa, ha estat preparant uns programes especials.
La setmana passada, vam emetre un programa especial dedicat a les compres tecnològiques de Nadal i que pots escoltar aquí ...Aquest dia de Nadal, a les 17:30 hem preparat un programa, clàssic des de fa uns quants anys on podrem escoltar les millors nadales en format "cover" i extretes de músics amateurs a youtube.

I el proper dissabte-diumenge dies 02-03 a la 01:00 de la matinada, escoltarem un especial amb les millors entrevistes que hem fet aquesta mitja temporada i que només s'han pogut escoltar per internet a tres persones que parlen de tecnologia i de xarxes des de tres ambits molt diferents.
Primer amb l’autor del llibre EL QUINTO ELEMENTO, ESPIONAJE, CIBERGUERRA Y TERRORISMO. UNA AMENAZA REAL E INMINENTE, de Alejandro Suárez Sanchez-Ocaña y editat per Deusto on aprofundeix en la problemàtica global de la guerra cibernètica de la que ja estem immersos, també amb l’escriptor de INTERNET SAFARI, una expedición al lado salvaje de tu vida digital de Noel Ceballos i per acabar, Carlos Tabernero, el coordinador del cinefòrum del CCCB i englobat a l’exposició +Humans.

Ens tornem a escoltar en directe, el proper dissabte dia 9 de Gener a la 01:00 de la matinada, amb més preguntes contestades i algunes sorpreses.


De part de tot l'equip del Generació digital, bon Nadal i millor entrada d'any!!