Aquesta setmana al “Generació digital” coneixerem el Pere de les cabres, el pastor més digital de Catalunya. Les seves ovelles són conegudes a la xarxa, i acumulen seguidors tant a twitter com a Instagram.
Aquesta xarxa social de fotografies ja ha arribat als 100 milions d’usuaris. Alguns dels fans més fans d’Instagram ens recomanaran perfils interessants que hi podeu seguir.
També us explicarem com la tecnologia pot ajudar-nos a fer les reparacions i les reformes de casa, a través de la plataforma Tumanitas.com. I després, provarem la Little Printer, una mini impressora que gràcies a la connexió a internet ens permet enviar-nos missatges de paper.I ens deixarem endur encara més per la nostàlgia per ensenyar-vos algunes de les consoles de fa 20 anys que ara han tornat a sortir al mercat. Joies dels anys noranta, l’època en que precisament van néixer les Mamzelles. Us explicarem quin perfil digital tenen aquestes joveníssimes cantants, que han protagonitzat l’últim fenòmen televisiu.Això, els vídeos sorprenents d’internet, els favorits de la Gina i l’actualitat digital.

Generació digital, dissabte a les 22.00 al 33, presentat per Lluís Marquina.