En el programa d'aquesta nit al Canal 33, ens preguntem si els mitjans digitals han canviat per sempre la manera en què s'escriuen i es consumeixen els llibres. Hi donaran el seu punt de vista els escriptors Matthew Tree i Martí Gironell.Els mitjans digitals han canviat per sempre la manera en què s'escriuen, es venen i es llegeixen els llibres... o no? Aquesta és la pregunta que aborda "Generació digital" aquesta setmana, i ho fa amb dos escriptors, Matthew Tree i Martí Gironell, que explicaran algunes claus de la seva obra literària, posaran l'accent sobre com canvia l'escenari del repartiment dels drets d'autor i explicaran què són els "book trailers".
En els reportatges, "Generació digital" descobrirà quines són les particularitats dels lectors digitals i dels formats del llibre digital i ensenyaran a llançar al mercat les nostres pròpies creacions literàries.A la part final, la Gina i el Jordi jugaran a la darrera versió en videojoc de Els Simpsons per la Xbox 360.
A més, podràs veure l'e-reader SONY que regalarem en un concurs que començarà aquest dissabte al programa de Catalunya Ràdio.Així doncs, no et perdis el programa d'avui al Canal 33 i que s'emetrà a les 23:20 després d'Opera en Texans.