La Generaciˇ Digital ha crescut envoltada de cultura d'all˛ mÚs dispersa! Cinema, televisiˇ, jocs, c˛mics, llibres, m˙sica... MÚs que aix˛. Hem devorat cinema fins conŔixer el nom de les naus de la companyia Weyland Yutani, hem fagocitat c˛mics fins al punt de ser fidels assistents del Salˇ, hem buscat la Veritat que es trova allÓ fora totes les setmanes a la televisiˇ i ens hem deixat els ulls jugant a jocs i les orelles escoltant m˙sica. Aix˛ ens ha fet "freaks" que dirien alguns, per˛ tambÚ "Culturalment Dispersos" (per usar el terme popularitzat per l'escriptor Marc Pastor).

Els Diumenges sense futbol, l'equip del Generaciˇ Digital apaga les consoles i s'envolta de les persones mÚs culturalment disperses per a una tert˙lia on hi tÚ cabuda des de l'˛pera al manga, i on recuperem algunes seccions molt "culturalment disperses" del programa a cÓrrec de STAR ( @star2024) i Francesc X. Blasco ( @skyblasc)

Aquest diumenge 15 no et perdis la primera Tert˙lia Culturalment Dispersa de l'any amb l'equip del Generaciˇ Digital i els primers contertulis del GDCD: Cels Pi˝ol ( dibuixant de FANHUNTER) , Mar Calpena ( guionista del GDTV) , Oriol Estrada (@capitanurias i blocaire del #TLQM a La Arcadia de UrÝas) i └lex Santalˇ ( @alexsantalo el dibuixant d'aquesta ilĚlustraciˇ ), i segueix el nostre hashtag de Twitter: #GDCD per estar informat del proper programa i dels nous tertulians que a cada programa tindrem a la tert˙lia del GDCD