La Generació Digital ha crescut envoltada de cultura d'allò més dispersa! Cinema, televisió, jocs, còmics, llibres, música... Més que això. Hem devorat cinema fins conèixer el nom de les naus de la companyia Weyland Yutani, hem fagocitat còmics fins al punt de ser fidels assistents del Saló, hem buscat la Veritat que es trova allà fora totes les setmanes a la televisió i ens hem deixat els ulls jugant a jocs i les orelles escoltant música. Això ens ha fet "freaks" que dirien alguns, però també "Culturalment Dispersos" (per usar el terme popularitzat per l'escriptor Marc Pastor).

Els Diumenges sense futbol, l'equip del Generació Digital apaga les consoles i s'envolta de les persones més culturalment disperses per a una tertúlia on hi té cabuda des de l'òpera al manga, i on recuperem algunes seccions molt "culturalment disperses" del programa a càrrec de STAR ( @star2024) i Francesc X. Blasco ( @skyblasc)

Aquest diumenge 15 no et perdis la primera Tertúlia Culturalment Dispersa de l'any amb l'equip del Generació Digital i els primers contertulis del GDCD: Cels Piñol ( dibuixant de FANHUNTER) , Mar Calpena ( guionista del GDTV) , Oriol Estrada (@capitanurias i blocaire del #TLQM a La Arcadia de Urías) i Àlex Santaló ( @alexsantalo el dibuixant d'aquesta il·lustració ), i segueix el nostre hashtag de Twitter: #GDCD per estar informat del proper programa i dels nous tertulians que a cada programa tindrem a la tertúlia del GDCD