cuina


Com us hem promés al programa de tele del 33, us portem un seguit de blogs interessants sobre cuina que segur que us faran llepar-vos els dits:

El cocinero fiel: Un dels videoblogs més seguits a la xarxa. Ideal per als que prefereixen veure les coses i no llegir-les.

La cuina de casa: El blog de postres imprescindible. Hem dit imprescindible, eh?

La cuina de la Dolorss: Un altre blog força popular amb receptes de tota mena. En castellà.

Club de cuines: El gran portal de TV3 dedicat a la cuina. Tireu-vos-hi amb temps per explorar-lo. Us en caldrà!

Olleta de verdures: Un dels primers en aparèixer i referència pels seus posts, molt personals i documentats, sobre cuina casolana i gastronomia vinarossenca.

Decuina.net:: Un blog que ha fet del gastrohumor la seva bandera, sense descuidar els aspectes més seriosos del receptari.

Delícies del rebost: Un blog amb receptes de tota mena, la majoria senzilles i accessibles, que fan perdre la por a cuinar.

Baixa gastronomia: La nostra guionista no ens porta magdalenes als rodatges, però també té blog culinari! Més enfocat al periodisme literari que al culinari, no per això hi manquen pastissos i altres receptes senzilles.

Cuinar és generós: El Manel és un enamorat de la cuina que escriu textos llargs i cuidats sobre diferents aspectes del tema. Atenció a la seva sèrie sobre els arrossos.

Cuina amb compte: Un altre dels blogs més veterans de la gastrosfera catalana. A més, en el seu blog personal, el Roger dedica molta atenció als restaurants de Barcelona.

...i alguns ‘bonus tracks’

Cake wrecks : El blog dels pastisos desastrosos. Així és com NO es decora un pastís.

De vinis: Un blog de vi fet amb força rigor, i de manera divulgativa.

Salut!!