Postal Filiprim

Postal Filiprim - darrera

Tardes de concurs durant els primers anys de TV3. Qui no recorda el bigoti del Bachs, l'inefable "Encarregat" ( el malaguanyat Jaume Sorribes) o el simpàtic "Avi de Filiprim", l'etern Llàtzer Escarceller?
Recordeu el telèfon-ruleta del concurs patrocinat pel batut "Okey" ( de la marca Nutrexpa però que va començar com un producte català de Llet Rania!!)? Els mítics " ... i dos números més" amb el que el Senyor Bachs mantenia l'anonimat del telèfon dels guanyadors? Les noticies de tot el que passava a Palau de Plegamans? Les queixes de l'Encarregat pel cost de tot el programa i com, al final del programa, sentíem com el Sr. Bachs deia "tanquem la paradeta"??Sembla mentida com un programa que només estigué 3 temporades en antena pot haver quedat tant imprès en la ment de tots els teleespectadors de TV3 ( nogensmenys va guanyar una gran quantitat de premis TP d'Or) . I per això el Tresors d'avui segur que ens sona a tots. Són les postals que s'havien d'enviar a TV3 per tal de participar en el programa i que es recollien no recordo ara si en les oficines de La Caixa o en els estancs.

Per cert, durant el programa vaig comentar l'existència d'una "Àvia" del Filiprim. M'han confirmat que en realitat l'àvia sortia a "Tres i l'Astròleg", el programa anterior del mateix Sr. Bachs. EL que jo no recordava d'aquest programa es que sembla que hi sortien també tots els altres actors: el mateix Llàtzer i el Sr. Encarregat. Per tant és molt probable que en la meva memòria situes aquesta bona dona - que sempre es queixava "del poca-solta del meu gendre"- en el Filiprim.