Des de fa uns mesos, tenim la possibilitat de comprar la DSi, la nova portàtil de Nintendo que incorpora aquesta “i” d’Internet. Amb l’anterior DS ja podíem connectar-nos a internet per fer partides multijugador, però en aquesta nova DSi ens trobem una interfície molt semblant a la de la Wii, amb canals i contenidors de jocs descarregables a través de la seva botiga virtual.
Des de fa uns dies, des d’aquesta botiga, exclusiva de productes per a la DS, ens trobem amb Flipnote Studio, una aplicació gratuïta, que permet fer animacions amb la possibilitat d’incorporar-hi so.
La tecnologia cada vegada és més senzilla i potent i les seves possibilitats deixen lluny aquelles senzilles aplicacions que ens permetien fer dibuixos i donar-los color. Flipnote Studio permet també compartir els dibuixos animats que nosaltres creem a través d’Internet. Els curts que es poden veure a hores d’ara són realment espectaculars, Com aquest, que ara per ara, és el més popular.
Flipnote Studio és una aplicació exclusiva per a la Nintendo DSi i es descarrega des de la seva botiga virtual. No costa res.