08/02/2016: Tanquem el bloc!

Escrit per: Generaciˇ digital
L'any 2009, anunciÓvem al bloc de google que fŔiem servir des de l'any 2006 que migrÓvem el bloc cap a l'eina que la CCMA tenÝa com a oficial.

Des de llavors, hem anat publicant posts amb informaciˇ dels programes enregistrats i hem anat informant d'esdeveniments especials del programa de rÓdio i de televisiˇ.

Avui ha arribat el moment de tancar tambÚ aquest bloc i utilitzar el canal de notÝcies del nostre espai web com a nou espai de comunicaciˇ. El trobareu a la part inferior de la nostra pÓgina de Catalunya RÓdio.

>>


i tambÚ en un "widget" del programa del Canal 33.

>>PodrÓs trobar, a partir d'ara, encara que no en format bloc, totes les informacions que generem a travÚs d'aquesta cerca.


Categories: GD radio
Escrit per: Generaciˇ digital


Parlem amb un dels responsables de la ViquipŔdia catalana, regalem el videojoc FallOut 4 a l'oient amb la pregunta o comentari relacionat amb la tecnologia mÚs interessant i coneixem tots els detalls de l'esdeveniment 4YFN, la plataforma de negoci digital que celebrarÓ a Barcelona a finals del mes de febrer. TambÚ coneixem, de la veu dels seus autors, l'aplicaciˇ DIVERTIUM que es capaš d'organitzar-nos el cap de setmana en famÝlia.TambÚ pots mirar l'Storify amb l'activitat a les xarxes mentre fŔiem el programa i descarregar directament el programa en mp3.

Generaciˇ digital estÓ presentat per l'Albert Murillo i s'emet la matinada de dissabte a diumenge a la 01:00
Categories: GD radio
Escrit per: Generaciˇ digital


Escoltem a l'autor del llibre UNA GENEALOG═A DE LA PANTALLA, DEL CINE AL TEL╔FONO MËVIL, Israel Mßrquez, i a mÚs, tambÚ explicarem els detalls de la quarta ediciˇ de els Three Headed Monkey Awards, dedicats a la ind˙stria del videojoc.
No ens oblidarem tampoc de la darrera ediciˇ de la fira mÚs important de la electr˛nica de consum CES de Las Vegas i explicarem si ens ha afectat molt el tancament de FOTOLOG.Generaciˇ digital s'emet la matinada de dissabte a diumenge a la 01:00 i estÓ presentat per Albert Murillo
Categories: GD radio
Escrit per: Generaciˇ digital

CANVALEON

Desenvolupat per OXiAB Game Studios.
WiiU


OH MY GODHEADS!

Desenvolupat per TitutiTech.
Demo PC i Steam Greenlight.


AFTERPULSE

Desenvolupat per Digital Legends.
AppleTV


Premi al millor videojoc 2015

Aquesta convocat˛ria, estÓ dotada amb 6.000 Ç per la creaciˇ i producciˇ dĺun videojoc relacionat amb les commemoracions del 2015, destinat a alumnes de graus, mÓsters o postgraus i centres dĺestudis superiors, que tinguin com a objectiu el disseny, la creaciˇ i la programaciˇ de videojocs o aplicacions multimŔdia.
En l'ediciˇ 2015, s'ha acordat atorgar el primer premi al videojoc REP┌BLICA CATALANA:1931, i dos segons premis ex aequo als videojocs ENTRE L═NIES i ULTRAMAR.
Aquest any el videojoc podia tenir diverses temÓtiques a elegir:

- Ramon Llull, escriptor, fil˛sof, mÝstic i missioner. 700 anys de la mort.
- Ramon Muntaner, cronista, polÝtic i militar. 750 anys del naixement.
- Ignasi Barraquer i Barraquer, oftalm˛leg. 50 anys de la mort.
- Neus CatalÓ i PallejÓ, lluitadora antifeixista. 100 anys del naixement.
- President Companys. 75 anys de lĺafusellament.
- Any de les biblioteques. 100 anys de la creaciˇ de la xarxa de biblioteques populars.
- La tradiciˇ docent de Catalunya. Quinze mestres i professors que han deixat empremta en la renovaciˇ pedag˛gica i en la transmissiˇ de coneixements.
- La cultura tradicional a Catalunya, estudiosos i recopiladors precursors de lĺassociacionisme cultural.


Els jocs es poden descarregar i jugar en aquesta adreša.
Categories: GD radio
Escrit per: Generaciˇ digital


DesprÚs del fantÓstic programa cara al p˙blic, l'equip del programa, ha estat preparant uns programes especials.
La setmana passada, vam emetre un programa especial dedicat a les compres tecnol˛giques de Nadal i que pots escoltar aquÝ ...Aquest dia de Nadal, a les 17:30 hem preparat un programa, clÓssic des de fa uns quants anys on podrem escoltar les millors nadales en format "cover" i extretes de m˙sics amateurs a youtube.

I el proper dissabte-diumenge dies 02-03 a la 01:00 de la matinada, escoltarem un especial amb les millors entrevistes que hem fet aquesta mitja temporada i que nomÚs s'han pogut escoltar per internet a tres persones que parlen de tecnologia i de xarxes des de tres ambits molt diferents.
Primer amb lĺautor del llibre EL QUINTO ELEMENTO, ESPIONAJE, CIBERGUERRA Y TERRORISMO. UNA AMENAZA REAL E INMINENTE, de Alejandro Sußrez Sanchez-Oca˝a y editat per Deusto on aprofundeix en la problemÓtica global de la guerra cibernŔtica de la que ja estem immersos, tambÚ amb lĺescriptor de INTERNET SAFARI, una expediciˇn al lado salvaje de tu vida digital de Noel Ceballos i per acabar, Carlos Tabernero, el coordinador del cinef˛rum del CCCB i englobat a lĺexposiciˇ +Humans.

Ens tornem a escoltar en directe, el proper dissabte dia 9 de Gener a la 01:00 de la matinada, amb mÚs preguntes contestades i algunes sorpreses.


De part de tot l'equip del Generaciˇ digital, bon Nadal i millor entrada d'any!!


Categories: GD radio
Escrit per: Generaciˇ digital


Ens ho hem passat molt bÚ en el darrer programa especial cara al p˙blic, parlant de capses, d'Star Wars i d'un munt de coses mÚs acompanyats del Toni de la Torre i de tots els colĚlaboradors del programa.Descarrega't el programa en mp3.
Categories: GD radio
Escrit per: Generaciˇ digital


La propera matinada de dissabte a diumenge a la 01:00, Generaciˇ digital de Catalunya RÓdio, serÓ especial perquŔ obrim les portes de l'estudi 1.
Els qui vinguin a veure'ns en directe, tindran l'oportunitat d'endur-se una Wii-U a casa! Com cada any en aquestes dates regalem la nostra digipanera.
Encara tenim uns seients lliures. Si vols veure'ns en directe pots demanar-nos-ho a travÚs del correu generaciodigital@catradio.cat.

nota: El guanyador del premi haurÓ de signar l'acceptaciˇ d'un document per quedar subjecte a les pertinents obligacions fiscals áde conformitat amb la normativa en vigor. AixÝ, la concessiˇ del premi constituirÓ un guany patrimonial pel guanyador, que quedarÓ sotmŔs a tributaciˇ pel seu IRPF (en el cas de persones fÝsiques) o per l'Impost sobre Societats (en el cas d'entitats subjectes a aquest impost).
En cas que es tracti d'un premi en espŔcie, que Ús el cas d'aquest premi l'ingrÚs a compte serÓ del 19,5% sobre el resultat dĺincrementar el valor d'adquisiciˇ del premi en un 20%, d'acord amb la normativa en vigor. Informar que l'entitat que concedeix el premi ha decidit assumir el cost de l'import d'aquesta retenciˇ o ingrÚs a compte.
Categories: GD radio
Escrit per: Generaciˇ digital


Aquesta setmana "Generaciˇ digital" gira al voltant de les preguntes de gent com el Toni Soler, l'Ana Boadas, el Francesc Mauri, l'Albert Puig... i un munt de presentadors mÚs de Catalunya RÓdio i Televisiˇ de Catalunya. A mÚs, conversem amb el director del Servei Meteorol˛gic de Catalunya, Oriol Puig, i com sempre sabem, abans que ning˙, els continguts dels programes del Canal 33.


Categories: GD radio
Escrit per: Generaciˇ digital


Aquesta setmana parlem amb l'autor del llibre INTERNET SAFARI, en Noel Ceballos que desgrana la xarxa social el la que estem tots immersos des de fa anys. Respondrem tambÚ les preguntes dels nostres oients, que volen saber perquŔ el fundador d'Amazon te una empresa de coets o quina Ús la raˇ del perquŔ l'Adele s'ha enfadat tant amb Spotify. A mÚs parlarem amb els creadors de Tviso, que ens ajuda a no perdre detall de tots els continguts de televisiˇ.AquÝ te'l pots descarregar directament.
Podeu sindicar-vos al nostre podcast o a iTunes.
Categories: GD radio
Escrit per: Generaciˇ digital


WebsŔries, Smart City Expo i Telegram en l'Estat IslÓmic al "Generaciˇ digital"
I tambÚ entrevistem a l'expert en la comunitat Anonymous Jordi Delgado per parlar de l'organitzaciˇ d'aquest grup an˛nim. A mÚs, contestarem preguntes com les millors aplicacions per posar-se en forma.AquÝ te'l pots descarregar directament.
Podeu sindicar-vos al nostre podcast o a iTunes.
Categories: GD radio
Anterior

Enllašos patrocinats